onsdag 27 maj 2009

hos simme.
med bästa robin och johanna. och ikväll blir de skallbergskrogen med alla flickor och pojkar och kollan united - barca. ska käka en fet kebab och se kungarna ta hem segern för andra året irad.
vi ses
lovee

måndag 25 maj 2009

måndag igen efter en bra långhelg.
ska väl försöak berätta lite om den.
Torsdagen kommer jag inte ihåg riktigt vad jag gjorde. men jag jag tror jag åkte och mötte bror och lillamy, vi köpte lite hårfärg och johanna frägade sitt hår, de blev fint men de tyckte inte hon. sen åkte vi ner på stan och tog en smodie på cornettobar. sen blev de kolla match på r10, ifk-sala.blev 2-2. sen blev de bara hem och chilla.
Fredagen blev de en tripp till huvudstaden med shagge och lina. en hel superdag med mina pinglor. köte armband, en klänning, shorts, skor och lite sånt. köpte en vattenpipa tillsammans med bror. blir mycketchill med den i sommar. efter tågresan hem blev de hem till mormor och äta lite sen hem till johanna. testa vattenpipan och sen stan med andre. sen blev de hem och sooova, då slocknade man snabbt iaf.
Lördagen blev de va hemma och sen kom johanna s till mig ochvi fixade lite smått och gott. sen kom den andra johanna, eller jag fick åka och hämta henne vid malma. sen hade vi lite kul kul hemma hos mig och sen blev de viksäng och träffa hampe chrippe kevin philip natta och kp. katya och emelie kom också. sen blev de hem och sova igen, eller lite snack i telen med virre först.
Söndag vare bara upp tidigt, mest jobbigt att gå upp men de gick tillslut. va domare med shagge åt småflickor och sen hem och äta hos mig. ner till ringvallen igen och kolla matchen, kan inte spela för är fortfarande skadad. hatar att titta på och inte få hoppa in och göra nånting. men de blev iaf första seriesegern för sesången. underbart, 4-2 mot vik. helt rättvist för vi va de bättre laget. åkte hem och åt grillen efter lite tjat på pappa hihi. sen avslutade man kvällen med en mysigkväll hos virrepirre.

nu sitter jag på borgen, borde plugga men fastnade här iastället. och snart ska vi väl iväg och kolla bk-vsk, så de blir väl inte mycket av de. men de ordnarsig nog. bara 13 skoldagar kvar, helt underbart. sommarlovet är riktigt efterlängtat !

orka att jag skrev värsta mycket men har inte skrivit på länge så de va skönt.
får väl se när datan kommer tillbaka, den börjar verkligen bli saknad nu.
puss&kram

glömma eller inte ?
kommer bli svårt
men vad ska man göra
verkar vara död frö dig nu

torsdag 21 maj 2009

tjuuuu
jag sitter hema hos bror, hon tror jag kommer färga hennes hår, kommer bli disaster.
jag cyklade hit, i regnet... huhu. men nu börjar de spricka upp och ser ut att kunna bli en fin dag. vi ska väl ner till stan troligtvis. och imorogn blir de stockholm medd johanna shagge och lina. sen sova här. kan inte bli annat än underbart. långhelgen kommer bli härlig, de känner jag på mig.

I love you hun'




tisdag 19 maj 2009

datan fortfarande paj, saknatr bloggandet lite. nu sitter jag i skolans mediatek med johanna&natta. skulle skriva klart vårt reklamblad till so:n men men. orkar inte skolan. längtar till skiten är slut. SOMAMR LOV, party, sola, bada, så jävla nice. verkligen vad jag behöver nu.

när man försöker, och gör sitt allt.
när man tar bort sina dåliga sidor och
försöker bättra sig.
verkar de va helt i onödan ändå.

lördag 9 maj 2009

har inte skrivit på skitlänge. kanske beror på att datan typ är paj och att vi aldrig köper en ny. nu är jag hemma hos sofia iaf, bror är också här. vi ska väl ut och hitta på nånting senare.

värt inlägg me fuck, vem bryr sig.

tänkar som sprider sig, ingen koll på vad man vill.
när allt är svårt och allt är tungt.
är de du som får mig upp.
Johanna österholm, tack för allt