tisdag 17 november 2009

http://s-eecret.devote.se

lördag 14 november 2009

lördagmorgon, och de blev en lyckad fredagkväll, och grattis än en gång till nathalie! om en timme bär de av till brandstationen där de blir övernattning med laget, och sen olika aktiviteter och shit. men kan inte bli annat än bäst. nu ska jag packa klart och sen hämtar vi upp shagge och drar oss dit!

fredag 13 november 2009

härr sitter jag, och lyssnar på skittzot lina. vi har ätit super frukost och ska snart till skolan och plugga historia. sen är de bara matte prov och sen är de helg! så jävla skönt. fredan den 13:de verkar inte bli så hemsk ändå. blir ner på stan efter skolan och träffa johanna som man har sett otroligt lite denna vecka, så de blir skoj. yey, nu blir de ballen sen cykeln till skolan.

jaorå

torsdag 12 november 2009

torsdag, en dag utan skola. hade två inställda lektioner och en med eget arbete så de blev lång sovmorgon och en ledig dag. väldigt skönt.
tisdag kväll åkte jag, sofia, shagge, elli, marcus och erika till stockholm,gloden och såg pink. och hon var hur grym som helst. helt cool och så jävla skön med samtidigt en sån fin röst. grymt iaf. och sofia är ju lika sär som vanligt. dagen idag, vet inte riktigt vad som händer. borde kanske hämta matteboken i skolan eftersom jag har provimorgon. men vet inte om de orkas. annars blir de väl träffa max och troligtvis borgen. helgen väntad bli bra, och lite saker planerade, avslutning på lördag med världens bästa lag, men får väl se hur de blir. mång asjuka och så nu. nu skriver jag bara massa skit så bäst att sluta.

I need answers

måndag 9 november 2009

jag vet inte varför jag sitter här, jag vet inte varför jag skriver. jag har förfan ändå inget bra att skriva. har samhällsprov imorgon som ser ut att gå åt helvete. känns bra, väldigt bra.och de blir bara sämre och sämre när jag tänker på dig, att du inte bara kan försvinna någon gång. jag orkar inte mer, och jag har inget att säga, för jag vet att du inte kommer lyssna. problemet är att du har glömt mig, och för mig är du den som jag alltid tänker på. de är så stor skillnad på dig och mig. jag gav mycket, och du sket i allt, bara sådär. utan ett ord. jag skulle göra allt för dig, men låt mig gissa? du skiter i vilket.

fredag 6 november 2009

6 november, dagen jag väntat på. men jag vet inte varför. varför skulle allt ha förändrats nu? bara för du vart borta i fyra veckor, trodde jag du skulle ändra dig ? hah, jag är patetisk. men nu ska jag ut med mina flickor. men jag vill bara att du ska veta, att jag saknar dig, grymt mycket.


All my life
I prayed for someone like you
And I hope that you
Feel the same way too
Yes, I pray that you do love me too
fredag, och jag känner mig helt okej. de är i stort sätt bara halsonten kvar och så känner man sig lite sliten. men skola blir de iaf, har bara historia och matte och sen slutar man. ner till stan och fika efter de. kvällen är ett frågetecken. beror på tröttheten. men ska bli skönt att komma ut och träffa massa friends. nu ska jag ut på ballen, fixa de sista och sen bege mig mot skolan.

YEY

torsdag 5 november 2009

blev ingen skola idag heller. förstår inte, mår bra på kvällarna och skit på mornarna. men ska nog gå imorgon, klarar inte av en dag till hemma. plus de är ju fredag och planer planerade. så nu ber jag till gud att jag kan gå. blir en fika nere på stan efterskolan. och beroende på hur jag mår kanske lite party mot kvällen. jag längtar till morgondagen, jag har längtat efter den länge. men jag vet inte om jag har för stora förväntlingar, som vanligt har jag väl de. vi får väl se. jag ska ge de en chans till. sen ger jag upp. nu ska jag äta min glass och vila så jag orkar morgondagen.

heja heja mig !

onsdag 4 november 2009

onsdag och de blev en dag hemma. kom verkligen inte upp i morse. men nu känns saker mycket bättre. sömnen var väl behövande. har kollat på natt på museet 2 med syster haha. ska försöka plugga ikväll, hoppas mamma låter mig gå till borgen. för jag hatar att plugga hemma.

nyår förra året, gud vad man längtar till nästa!

måndag 2 november 2009

och så är de måndag igen. känns grymt tungt nu efter lovet. men de är trotts allt bara 6 och 1/2 vecka kcar till jullov och bara en måndad och 3 dagar till min födelsedag. dagen idag har varit sådär. skolan var seg och jag känner mig helt sjuk.åkte till stan och träffa johanna och katya. åt donken och då kom tim och max. toh en cirre och drog hem och åkte till hälla med pappa och syster. köpte en jacka som jag nu beslutat mig för att lämna tillbaka. haha, men har hitttat en ny skitsnygg. ska väl försöka plugga nu och sen dra mig hem och sova. känner att jag behöver de. idrott imorgon klockan åtta och slutar fyra. känns som de blir en tung tisdag. har också betalat biljett till pink konserten nu. sen de blir den nästa tisdag.

ni undrar säkert hur de gick i helgen? förlorade första matchen med 2-0 mot dalarna. tung förlust eftersom vi var de bättre laget men dom satte sina chanser och de van dom på. lördagen började med träning och sen såg vi stockholm besegra dalarna med 5-0. så de var lite spännt när vi mötte stockholm på söndagen. vi var ju tvungna att vinna för att ta oss vidare till slutspel. men vi gjorde en super match vi fick resultatet 1-0. stockholm som endå hade sex lanslags spelare. men vi bevisar att vi vill.så man kan verkligen säga att vilja slår klass. så nu blir de kval till slutspel senare i vinter. då ska vi fan vinna tjejer. helgen var grym, men väldigt skänt med uppehåll nu "!