tisdag 30 juni 2009

ännu en dag av sommmarlovet har gått och den här va som många andra super. efter att ha väntat in mina tjejer blev de ner till lillåudden och steka. eller jag satt väl mest under min handduk eftersom mamma är rädd att jag ska få canser. efter de blev de till att åka till icagrytan och köpa grillgrejer och sen hem till johanna där de blev grillparty. en riktigt rolig kväll med bästa människorna. men jag tycker nog hemvägen va bäst. DE ÄR TURBO ELIN! haha nu ska jag sova eftersom jag har lovat elin att vara vid henne 11.50 så vi kan ner och steka och kolla badmadrass/gummibåts race haha. morgondagen blir nog bra.

puss&kram, lek&smek
hejhopp, sitter och vänter på att johanna ska bir klar så vi, elin, johanna, emelie och lite fler people kan dra ner och bada. gårdagen blev de också sol och bad och sen hem till johanna.
har bränt mig lite så mamma tror att jag kommer få canser eller nånting om jag inte håller mig inne. men jag ska ut ändå. ikväll blir de P A R T Y. känns som att de va på tiden nu. hihi nu ska jag ringa bror min.

Love

söndag 28 juni 2009


dom fem dagarna i örebro har varit underbara. blev tillslut tvåa men alla tjejer har gjort en superbra insatts. vi är så starka på och utanför planen pga att vi är så tajta och har kul tillsammans. den viljan vi visar gör att spelet kommer av sig självt. vi är grymma tjejer. skulle aldrig byta bort er. tack för en bra helg tjejer. nu förtjänar vi den vilan vi ska få.
Världens bästa lag och ledare. kan inte bli bättre!

onsdag 24 juni 2009



vilken vecka de har varit, fins väder varje dag. hoppas de håller i sig. nu har jag nästan packat klart allting till ikväll så snart blir de ner mot rödabron och steeeka. sen vid sex bär de av mot örebro. alla måste smsa mig hela veckoslutet nu. sen får vi se hur de går. men jag tror de kommer gå bra. jag vet iaf att vi kommer ha superkul, för de har man alltid med mina bästa tjejer.
nu ska jag kolla om jag får något besök innan jag går, de vore ju väldigt treligt.

puss och kram, ses på söndag fuckers !

tisdag 23 juni 2009

en super varm och skön dag har de varit idag. jag vaknade upp hos johanna, vi åt frulle och drog oss mot gidde, besökte penti och träffade max och ali. sen blev de ner mot löga men hamnade vid röda bron med shagge. badade och hade de super mys. sen kom sofia och vi åkte till hamre för att kolla på mischas och pontus match. dom förlorade men men, sen blev de röda bron igen då kom också katya och emelie och de blev mer bad innan vi åkte hem. nu ska jag snart ner i sängen så jag orkar upp och packa och bada imorogn också. åker till örebro vid sex, ska väl bli helt okej iaf. fast jag är fortfarande fett pist för de inte blir gothia. menmen, man får göra de till de bästa.

see you

måndag 22 juni 2009

jaha, nu sitter man på stockholms tågcentral och väntar på tåget som kommer 22.07. smarta som vi är kollade vi inte tåget imorse så vi kom vid halv nio och fick se att de gick då. nu sitter alla kvar på bänkarna där ute men jag drog mig mot datan eftersom jag blir så lätt rastlös. dagen idag har iaf varit great rakt igenom. grönan med joahnna, shagge, nattis, johanna, sofia, mischa och pontus. har åkt i stort sätt allt men gillar frittfall mest, så skön känsla.

gårdagen var också super, de blev träffa shagge och dra ner på stan. träffa johanna och lilla lilla livia som man inte har sätt på ett tag. vi satte oss på gränden och tog en fika, tjocka som vi é. sen blev de hem till andré och grilla med hög musik och studsmatta. riktigt kul och riktigt gott. efter de bar de av mot gryta och hem till adde där de va fullt med folk. skit kul och en kväll man sent glömmer. gick hem vid tre till johanna panna så man sov ju bara ca 4 timmar till idag men känner mig ändå rätt pigg just nu, fast man känner nog av tröttheten mer på tåget. sover kanske hos johanna sen, eller vi får se. men nu ska jag gå och kolla vad som andra nissarna gör.

tack för en superbra dag alla, både idag och igår.
peace and love, hanna

söndag 21 juni 2009

kom nyss hem efter att ha slaggat hos johanna. gårdagen blev lite seg eftersom alla typ ville festa och de hade jag ingen lust med då. jag övertalade iaf johanna att vi skulle göra nånting annat. vi gick först och träffa max ali jens och albin. sen köpa glass på ica och gå hem till mig och göra milkshake. efter se blev de bara glo på tv och sen en långpromenix till typ pettersberg där philip bor. där vare lite poker film och brottning. eller de va bara jag och matte som brottades. men jag vet iaf vem han har fått sin bryghet ifrån, hosthost lina.. haha men kul vare. tog en promenad hem igen och köpte med oss en coola. blev mysa med film sen ´men jag slocknade rätt fort. idag vet jag inte vad som händer, skulle väl träffa johanna men annars blir de typ va med johanna & emelie. sen bllir de nog andré ikväll om man får komma in hehe.

have a great day

lördag 20 juni 2009


de gäller iaf att ha en bra övertygningsförmåga haha. fick iaf åka hem från ön idag. dom andra blir kvar till imorgon. visst va de skönt attvara där, bada och ta de lugnt men ända till imorogn skulle bli för mycket. midsommar har iaf varit bra, lugnt skönt,kalla bad, tävlingar, tipspromenad, buzz & mariocart eller va de heter, kubb mitt i natten och massa fulla människor. de va roligt men blev tillslut för mycket så jag och alex tog två öl och två cider och satte oss nere på bryggan och snacka. de va nog bäst och skönast på kvällen. idag va alla slitna och trötta men vädret va fint och solen sken så de va skönt. känns som om man måste börja träna lite nu, de känns som om vi bara har ätit och ätit hela hela tiden. och de är ju inte så bra när badsäsongen drar igång. vi får väl se hur de blir med de. kvällen som kommer ? vem vet vad som händer, är helt slut och inte sugen på nått speciellt men men, man kan väl inet säga nej som vanligt och sen blir de skit av de. men men, hör av er. vill också berätta att jag har klarat mig utan N i äver två dygn, STOLT. men men, nu börjar de bli jobbigt hehe.

kärleeeeeek, tack vrldens bästa sysling för en bra midsommar. you are great

torsdag 18 juni 2009

nu är den här otroligt jobbiga veckan över, men har ingen lust att åka ut till ön/stugan i de här vädret. men jag har i alla fall bestämt mig för att ta ett dopp ikväll, haha kallt men skönt. dagen idag gick ganska snabbt eftersom killarna fick göra massa stationer, tävlingar och tuneringar så man slapp hitta på övningar och grejer. sen blev de 800 kr ner i fickan och cykla hem. har nyss packat så jag hoppas jag har allting med mig. pengarna blir till grönan nästa vecka, antingen måndag eller tisdag. ska bli grymt kul. nu ska jag titta så jag har allting och sen blire karamellfarbrorn och sen båten, alla måste smsa.

puss och kram, hoppas alla får en bra midsommar. vi ses på lördagkväll

onsdag 17 juni 2009




ofc you miss the times
tröttttttt som en gnu är man nu, tre dagar med killarna och nu börjar dom verkligen gå mig på nerverna. seriöst. men men bara en dag kvar sen blir de lugn och ro ute på skåpholmen och midsommarfirande med släkten typ. ganska tråkigt men ändå rätt skönt. nu ska jag kanske ner mot piren och träffa johanna och lite folk. orkar egentligen inte men vill inte sitta inne och tråka.
kanske skriver mer ikväll om de.

hasta la vista

tisdag 16 juni 2009

sitter och taggar till matchen ikväll, mot gif. hoppas på vinst. är väl inte i bästa formen men de ska nog gå bra. började jobba idag vid tjugo i tio. pojkarna va ännu drygare idag men klarade av dagen okej men huvudvärken va hemsk. så nu har de blivit knarka alvedon och massa massa vatten. i dag hämtade jag min kamera så nu har jag suttit och kollat på massa bilder, många många från avslutningsmiddan och man saknar de verkligen. giddes avgångsklasser iår måste vart dom skönaste helt klart.
nu ska jag slänga i mig lite käk och åka mot ringvallen och sedan wenströmska, är taggad till 1000 !

ja, pusshej

måndag 15 juni 2009

nu har jag iaf en fungerande dator i mitt hus så jag är ju rätt så happy, imorong tar jag hem kameran så då blir de bilder vill jag lova. jag lovar också att göra de mer snyggt här.

sommarlovet har börjat bra, men ändå lite sisådär på vissa håll. men de der ut att bli en aldelles underbar sommar. denna vecka är de jobb på fotbollsskolan. tjäna lite cash så de blir grönan efter midsommar, grymt bra. så de är bara upp tidigt imorogn och träna dom grymt dryga pojkarna, men rätt så söta är ju vissa av dom också. nu ska jag lägga mig så jag får lite sömn.

puss och kram, en trött men rätt happy hanna

lördag 6 juni 2009

lördag och snart sommarlov.
är hemma hos patrik&lena nu. har käkat och ska väl ut och träffa johanna nu tror jag. blir super. ska väl hem till mathias och kolla på fotboll sen. tänk att de snart är sommarlov, helt sjukt och jelt skönt. sommaren 08 var okej, men 09 kommer slå allt. kommer bli super. är typ helt sjuk och trött hela tiden. men ska väl försöka träna nästa vecka, hoppas foten håller nu. nu ska jag kila så johanna inte får damp.

kyss