onsdag 29 oktober 2008

nu slutar det inte rinna,det bara kommer mer och mer.
osäker på mig själv och allt annat.
jag behöver dig,hoppas du hör mina ord.
men visst jag förstår dig.
vad ska du med mig till.


världelös - många dagars känsla ...
if you're looking for someone to blame,take a look in the mirror ...

tisdag 28 oktober 2008

hejhejhejhejhejhej

sitter hemme hos lina nu,jhar tjockat kladdkaka och grillen med henne och livia.
respekt idag,bästa laget men äkte ut i grupppen,gick väl sådär men kul vare.
ikväll är det vlt jobb.. hmmm ah får väl se hur det blir ...

måndag 27 oktober 2008

can't belive it,we said forever

hejsanhoppsan

vaknade vid nio.orkarde inte göra nånting såsatt vi datan till typ elva då ringde morfar och jag åkte dit ettag.sen gick jag därifrån till livia.vi hyrde film och åt godis(ovanligt).mest läskig film haha alla skrek.sen åkte vi till borgen.akut tråkigt så jag livia och shagge åkte till stan och donken och en caffe på gränden.sen bar det av hem och strömavbrott.tur att dte kom igång igen iaf.borde nog igentligen sova nu men kan inte,för mycket tankar hela tiden.. respekt08 imorgon klockan kvart i åtta .. hm aja önska mig lyckatill.toppade laget är man ju med i iaf :) kyss skriver imorogn hur det går,ska träffa min älskling också.mest längesen ! men iaf många pussar från hanna hassel (k)

Mina vänner säger: "Vakna uppOch sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare..

söndag 26 oktober 2008

dagen har ju varit upp och ner,mycket mat och tårar men också skratt och lycka.
vill bara säga tack till livia lina shagge och elin för att ni finns,ni är underbara !<3<3<3
tack också till folket igår,uppskattar det verkligen


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace :'(

skratt&tårar

rolig fredag/lördag har det varit helt klart. mycket skratt men också lite tårar.. men sånt som händer.har sovit hos livia till dag med shagge lina johanna och elin, mysiiigt. nu tittar vi på p.s I love you.själv sitter man och gråter över nånting helt annnat... men ska väl gå upp till brudarna nu.kysss (k)


everything means nothing,if I ain't got you ...



fredag 24 oktober 2008

here we are again

bf,beck in buisness,yeeh right! ikväll är vi tillbaka och vi ska ha mest kul.saknar några men vi får göra det till det bästa.mest skönt,behöver inte tänka inte bry sig,bara vara !

spelat i dina händer,du måste ta steget åt något håll.
för mitt kämpande & min vilja hjälper inte längre.
du vet vart jag står & vad jag vill.nu är det upp till dig.

torsdag 23 oktober 2008

ger upp

Ingen vet & ingen förstårFör svårt att förklara med ord, för stora delar av mig är borta.Min styrka, min glädje, min livslust & mitt hopp…Det funkar inte, jag orkar inte mer.Det va bara för bra & nu ger det igen.Glädjen blir till sorg & ljuset till mörker.Jag ger upp, sorgen har segrat.



There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad, afraid, confused, without a roadmap. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back

tisdag 21 oktober 2008

why can't you understand ?:'(

sluta aldrig kämpa för det du verkligen vill,
förlorardu något kämpa tillbaka det.
GE ALDRIG UPP !

hahha jag älskar lina byström !

ny vecka igen och två skoldagarhar gått.gårdagen var lugn,borgen med shagge&slagge,pluggade sönder.sen träffa lina angelica och johanna.idag va iaf stora soprovet som jag skulle få MVG på men får väh hoppas på VG,gjorde iaf mitt bästa och skrev på allt men vissa stora frågor som var svåra att förklara.vet inte vad som händer ikväll man får väl se,hör av er om det är nånting,076-7131593.puss&kram (k)


I'm afraid to lose you completely...

lördag 18 oktober 2008

if I am not good enough for you,then go
I may not be as you wish
but I am who I am
I can not change it
so just take it or leave it
because I can't take it any more

3/3 bra brudar !


hejsanhoppsan


mcdonalds cup idag då,upp och hoppa klockan sju och samling tio i åtta.match en timme senare mot saltsjöbaden,seger med 2-0 och ett mål för mig.andra matchen va mot sollentuna och även där vinst,2-1.innan sista matchen abr det av till anna och käka,meestgott som varje år typ ahha fast längesen vare väl nu.sistamatchen slutade 1-0.va helt klart bästa laget i alla matcherna,har bara lite svårt med målsicktet men det kommer till imorgon,då är det samling sjuuuuuuuuuuuu huhuhuhu. men men tagga på bara.ska väl ut med mina brudar ikväll,mobilen lever och får se vad vi hittar på.hänger väl lite här och där som vanligt. puss flickor&pojkar



baby i'm missin you <3

tisdag 14 oktober 2008

hejpådig
skola idag,brandalarmet gick ju bara 4 ggr tills lärarna lacka ur och lät oss gå hem runt halv fyra.gick till ica med lina och sen till angelica.tittade lite på någon hemsk film och upplevde gamla minnen i bastun huhu.jag orkar inte.sen var jag tvugen att gå hem,vet fan inte varför ens men aja.fått tillbaka min mobil nu också så jippiiie. puss&kram (k)



Jag vill öppna mina ögon och se.
Jag vill torka mina tårar och bara le

måndag 13 oktober 2008

I'm sick of this life,I just wanna scream

såååå jävla trött på dig,altt jag får är skit.det kanske jag förtjänar också men nånting positivt måste finnas,iaf nänting.men jag är väl inte värd det.dina ord svider och gör såren större och större varje gång.0m jag är så värdelös som du säger,varför inet göra dig av med mig.för dig har jag absolut ingen nytta av längre.bättre utan just nu ..

spelar ingen roll hur jag än försöker,för det kommer aldrig räcka till.du kommer aldrig kunna vara stolt över mig.för jag är bara inte bättre än så.
Take me away to better days.
fuckiiiingggg måndag .. hmm hade so vid åtta,sen utvecklingsstördarsamtal med fuckingörjan och mamma.. frånvaro och mamma inte så glad..aja.krigade på gympan iaf,innebandy och jag och adam va iaf bäst.sen ahde vi matte och orkade typ inget,lunch och sen runes.hade sexualkunskap och margareta måste alltid säga nånting så alla kollar på mig .. hmmm kärring ! sen hade vi bara alem och slutade vid 20 i två.drog med lina och shagge till donken och tjocka,hem och sen träning.roligt faktiskt.tänker på länslaget också .. hur jag ska göra.får väl se.
nu ska jag kriga för mig och lina haha,hemligt om vad.


myyys&pyyys (k)

söndag 12 oktober 2008

Hur det än känns här i mörkret
får jag inte blicka ner nu
och jag måste tro på framtiden
för jag vet att efter regnet
kommer solens strålar fram och
jag vet att allt blir bra igen

standing alone


ensam&osäker.

lördag 11 oktober 2008


yoo alla barn !


sitter i stockholm nu på stationen med mina älsklingar och väntar på tåget.det kommer vi sju.igår sov vi alla hos livia och vi va ute lite och va vakna typ hal natten.sen drog vi upp liivia vid 8 och sa att vi skulle iväg på ikf's match.men istället tog vi henne tillstationen och till huvudstaden.grymt kul dag med mina vänner,underbart.ska snart hem sen ska vi väl äta och ut igen.hör av errr,0767131593 (a)


jag saknar min babyboy <3<3<3<3

tisdag 7 oktober 2008

för det är så det ska va !




shutjena brorsor


skola idag,hanna krigade ju ispåret som en dåre.kung som man e dåra (a) hade bara lektioner till lunch sen drog jag och tjejerna till stan,käka spicy och köpte candy.sen vare skolbio,pan's labyrint hmm aja sämtaever men iaf bättre än skolan.åkte till livia där hela gänget va samlat idag,kan inte säga annat än underbart.finns inget bättre 'n när vi e tillsammans,har aldrig så roligt som då.gjorde mat såklart,prata och bara skratta.en underbar eftermiddag/kväll.enda dagens minus va att jag saknar min älskling :( snart ska jag väl gå och sova så man orkar morgondagen,skola+match mot norrby,haha mest kul. kom och titta så garanterar jag en vinst ! väldigt glada kramar från eran hanna (k)




ååh kom på en skämmig grej,skulle h'ämta pengar hos pappa idag men när jag kommer ut från lektionen är han i skolan :O haha aja puuuussss


söndag 5 oktober 2008

en fantastisk månad med min älskling idag också !

jag älskar dig fredrik höök,

du är bäst <3<3<3

6-1 wohoo


kom nyss hem från match mot tortuna,vinst med 6-1,shagge(3) hanna(2) nattis(1).första halvlek lite sisådär men mycket bättre i andra.älskar mina bk brudar !


helgen har ju varit lite fram&tillbaka.fredagen,ändrade planer men blev väl okej iaf,träffade felicia och åt lite.sen johanna natta jonte och filip.jag och johanna drog till stan ahhahah tanten jag orkar inte.sen tioll gidde där vi träffa typ 20 pers.åkte runt lite typ giddeskolan/emaus.va väl lite osocial men bättre an att vara hemma va det.sen kom lördan och jag elin och lina åkte till hamre och tittade på frotboll,dm-finaler.bk30 - ifk 5-7 eller nånting och sen lite av gif - franke som slutade 4-0. haha jag och lina skulle pka buss hem men fick fin skjuts av matte och hans pappa.sen åkte jag till morbror som fyllde år,åt lite halvgod smörgås tårta och en blev det till apalby.träffade min älskling och många fler.rolig kväll,lina kom dit sen,haha fick skjut på moppe hem av eek som bara hade druckit 6-7 öl,hade hjälmen halfknäppt och en cigg i handen men vi kom hem snyggt&säkert iaf.ahhaha. sitter med tårfyllda ögon nu och bara tänker.får se om det blir nånting ikväll annars blir dte bara soft.tårskvättande kramar / hanna


du är unik,du är speciell,du är underbar,jag behöver dig.vi sa föralltid,gäller det än ? saken är den att jag behöver dig,ditt stöd och dina ord.dom hjälper och värmer.du kommer alltid ha din plats,den går inte att ta ifrån dig.det kan jag lova,bästavän jag hoppas du förstår,jag kan inte leva utan dig !:'( (k)

lördag 4 oktober 2008


bland en massa människor men ändå så ensam.ensam är man stark,jo visst inte en chans.men jag ska kämpa,ska inte ha för höga förhoppningar för det är lika jobbigt att se dom falla varje gång.orkar inte mer.men ska sluta,inte hoppas för mycket på det bra.för det blir väl aldrig som man hoppas,right ?
fölåt alla om jag va osocial igår,hade mycket att tänka på och va inte på så bra humör (k)

fredag 3 oktober 2008

fuckfanskap




lackar väl nu,det är seriöst nånting fel med mig.träffar nästan alla er varjedag men ändå sitter jag här med gråten i halsen.inget är som då,och jag vill att det ska vara så.men det bli väl aldrig som man vill,right ? fuck it,allt nästan.tänker på alla minnen och tittar på alla bilder.något så bra borde inte gå att splittra eller ? fan,är det mitt fel? vad händer? vet fan ingenting längre mer än att jag saknar dagarna med mina flickor.vart är dom nu? jag bara undrar,vart är dom nu ?


hanna-v-beck-v-shagge-v-livia-v-lina-v-elin,always bestfriends !(k)
det är väl då det ska vara ? eller va det bara så det va ?


VILL BARA HA DET TILLBAKA !


sexy beck yeeeh


shoho


igår va det ju studie dag,vaknade vid 9 och kunde inte somna om,softade hemma till typ ett då tog man cykeln till viksäng.va där på skolan ettag med bästavän.kul träffa massa lärare och kompisar.sen hem till beck.hahahah hade gyllenetider/per gessle maraton hahah så jävla kul,sen lite ragnar också då såklart.drog ut och träffa felix och sen till borgen.träffade massa barn där då.sen hem och titta på oc.älska mest.idag har det varit skola och vi hade fotbollsmöte.möter st.ilian i första matchen.ska döööda haahahah.aja kvällen blir väl glida runt lite,ska väl träffa anders och dom,fredrik beck shagge och massa.skriver väl ikväll eller imorgon vad som hittades på.


/ handtag,famntag klapp och kyss <3

onsdag 1 oktober 2008

lite duggregn jaja


hola mis amigos.


dagen ahr varit seg,men började med bild kl 8 med lars (underbara) erik.fucking gubbe men jobbade iaf bra och gjorde (enligt han) jättefina bilder.haha,yäni.sen hade vi svenska och gjorde grupparbete och eftersom vi har marcus i våran grupp kommer vi få MVG wohooo,yesyes.sen vare no prov,hmm behöver väl ite såga så mycket om det mer än att jag hade inte pluggat så bra.men iag bättre än karim,adam och emosarna som gick efter typ 2 min.sen vare matte och jobba bra som alltid,ligger före i planeringen bara för jag och nattis är coola.hade engelska muntlig redovisning och jag hade hoppats hela tiden på att får slippa til nästa gång men den turen fanns inte.jens: a nu hinner vi bara med en till .. hanna: förfan jens ta inte mig ! jens: nejmen det blev du hanna !aja fuckfanskap men gick väl skapligt iaf.sen vare hem till lina och äta och sen på marre mot västanfors.lacka väl ur där också döda dom alla i det ''lilla'' regnvädret.föfan simskola på planen bollen fastnade och man ´kunde varken passa eller bribbla men det man kunde göra va att döda dom andra i pölarna.fick in nåra fina tacklingar men fick också tillbaka.. men ah vann med 3-1,mål av emma(2) och elinpelin.studiedag imorgon,får väl se vad man hittar på men du kan ju alltid höra av dig,076-7131593.kalla,blöta kramar /hanna