söndag 31 augusti 2008


vaknade hos lina,mest kul igår kväll. haha tittade på håkan bråkan.

rudolf: håkan jag har en specialare till dig.håkan: a? rudolf: när du sjunger staffan sången ? håkan: a? rudolf: då håller du upp skylten såhär. håkan: a? rudolf:så mamma ser vad det står. håkan: a? rudolf: tror du att du klarar av det ?håkan: nej. rudolf:va? håkan: jo. rudolf: du är en klippa håkan. håkan: jag vet

haha lina fattar.sen iaf drog vi ner till stan och åt på jensens med beck,mest gott.sen kom livia och vi drog hem och sen till matchen.kunde inte spela för min fitt höft.jävla hora i muktorp knulla den.sen åkte vi hem till mig och sen till stan.tog en caffe på donken och spelade golf med nåra från stockholm eller göteborg vid skeatarsaken brevid haha jag dog.sen åkte livia hem och vi andra till skallberget.träffade min böög(k) mest chill(a) sen nu sitter jag hemma.tänker på om jag ska till viksäng imorgon när jag slutar.träffa allt och alla igen.det blir nog så.nu ska jag gå till sängen och tänka på min bästabög !

'

Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.Du är speciell, för mig helt underbar.

lördag 30 augusti 2008

turen vänder nu babe !


blev iaf burgerking med elin lina beck och livia.sen drog vi ner mot stan och fika,tynga som vi är.sen till marknaden,mest boring så vi drog till borgen.sen gick jag och beck och träffade qvist,gick till marknaden och sen till stan,bara gled runt.sen skulle vi tillbaka til borgen och då hittade vi en 50lapp på gatan.då kom vi på att det ska ge oss tur och bättre dagar.alla dåliga dagar är slut.eller det blir minda sådanna iaf.är på borgen nu iaf med nåra,synd bara att nåra bara förstör men alla andra är roliga.ska till lina sen och sova där.får se vad som händer imorgon.match iaf sen kommer älsklingsbög hem (a) mest chill asså.längtar mest. smek&lek (k)



du förstör för så många,vill ha dig i min närhet men ändå är det skit.jag orkar inte !

tack beck och livia för att ni finns och lyssnar.så underbart attt snacka med er,ni är för bra.behövde verkligen er idag.tack för allt ni är bäst.älskar er mest !(k)

4-0 =)


kul kväll igår.åkte till stan med beck elin lina sebbe matte och john.sen okte vi en sväng till marknaden och tittade,åkte virvelvinden med saga och lina,like old times!livia lina och matte drog till livia och john drog hem.då åkte jag elin och beck till borgen och träffa lite folk.sen träffade vi simon och andreas.gick till haga för dom skulle på fest men kom inte in.mest kallt vare iaf.men sen hem och åt frukost haha klockan tolv.

vaknade tidigt för skulle på match i munktorp.vann med 4-0 men hade typ 1000 chanser till.elin gjorde snyggt nick mål ! shagge gjorde mål som alltid och jag gjorde ett.sitter här med min bästa vän nu.vi ska nog med lina och elin till BK(burgerking) snart,mums.får se vart kvällen tar oss senare.(k)
skin skin som den sol du e !
'
oärligare person får man verkligen leta efter,allt som kommer ur din mun tar man med en nypa salt,för knappt 10 % är kanske sant,om ens det.är så trött på att du låtsas bry dig.skit bara it jag orkar inte,lämna mig ifred,ge mig tid att tänka och gå vidare !

fredag 29 augusti 2008

bombombom


kom nyss hem från skolan,mest sköna fredagar.lyssnar på värlens bästa låt ''Ras Cricket - Skin'' så underbart bra.funderar på om jag ska åka med lina och elin till nån masage sak.men vet inte om jag pallar.skönt att bara va hemma och tänkalite.funderar faktiskt på om jag ska gå ner på nån innebandyträning nästa vecka,saknar faktiskt det jättemycket.känner att jag inte kommer hinna med men jag saknar det.ett till sm-äventyr med mina innebandybrudar vore fan inte fel.elin&beck ska sova hos mig idag iaf,jippi ! får se vad vi tar och hittar på ikväll,blir väl som vanligt nånting kul med mina bästaunderbarabrudar.skriver väl imrogn vad som hände.kul med två matcher i helgen iaf,munktorp imorgon tidigt borta och forsby hemma 15.00 på ringvallen söndag.kom gärna och titta.fotboll är verkligen bäst,finns inget annat som får en så glad och tänka på annat.förstår inte hur det kan vara så kul att bara sparka på en boll,men har man det som dröm är det väl det man vill göra.underbart är det iaf.puss,kram & nyp i stjärten,må gud vara med er för själv har jag inte tid längre(haha,sådan far sådan dotter)



det finns en kille som jag skulle kunna dö för,men han e upptagen av nån annan o därför så mår jag skit men det finns ingenting att göra.pallar inte kämpa för det känns som jag ska störa deras relation o det som dom har tillsammans.kan bara vara glad för att dom har funnit varandra.men så säger jag ju bara för att vara snäll för min största önskan skulle va att ha honom för mig själv :(

torsdag 28 augusti 2008


tjolahopp

syster ringde och väckte mig imorse.sen kom elin klatarsel till mig för hon tog fel på tiden '' hanna jag är rädd.det är inga i skolan'' haha.sen skolan och jätteskön dag,rolig vare.gick tidigare med elin för pallade inte onödigt elevens val,åkte till burgerking och tjocka som fan. haha elin och hennes lokalsinne jag döör !sen kom liivia,beck och shagge till mig.tittade på gamla bilder.lätt livet va när man va liten.sen gick vi till borgen och checka läget.sen till elin och åt frödinge,mest gott.beck åkte hem med min mobil så nu har jag ingen så ni vet.sen nu sitter jag hemma.ska nog gå och snacka lite med ragge och pappa tror jag.glömt och gjort matteläxan till imorgon.liljana kommer personligendöda mig,aja får gå som det går.pussssssssssssssssss (k)


att allt måste va så svårt,att allt måste bli fel.
kärlek finns inte,iaf inte riktig och besvarad sådan !

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

onsdag 27 augusti 2008

2-1 UNDRBART !


tjuhejsan !


orkade typ inte gå upp ur sängen imorse men va tvungen.
okej dag i skolan faktiskt,började med bild,haha sämst men ändå.
sen hade vi svenska och fick se nån teater som va helt världelös
typ.sen hade vi no och jag och nattis va ju bara grymma på att göra molekyler(h)
matten fick jag jobba med omar,jag är fan smartare än vad jag ser ut !
sen fick jag gå tidigare från spanskan för jag skulle på match på hamre mot skiljebo
haha,underbar seger med 2-1,så jävla bara tjejer,ni som inte trodde vi skulle vinna I ER !
gjorde första målet och det andra gjorde shaggebaby.gryymmt bk30 älsklingar!
så jävla kul att spela idag,det får mig att må bra och glömma allt skit och problem!men knappt en seger mot skiljebo kan få mig att le påriktigt.kanske på utsidan men på insidan är allt svart.
svårt att veta riktigt vad man ska tro längre,vet inte om folk är ärliga,inte ens dom närmaste som man verkligen tror på .. svårt svårare svårast,jobba kämpa kriga.GENOM ALLT !

älska fotboll mest v


tisdag 26 augusti 2008

tyyngt !


hejsaan.

måste väl vara cool som alla andra och ha en blogg.
va hemma från skolan idag iaf,förkyld,ont i halsen,feber och skit.
kul med match mot skiljebo imorgon,om jag ens får spela.
FUCK,ska iaf knarka sönder med alvedon,strepsils,nässpray mm. kyss
'
I close my eyes because it hurts too much to see.