tisdag 28 april 2009

tisdag.
dan började med svenska 08:50. gjorde typ ingenting, gunhild är vilse ! sen va de idrott och fotboll. och vill bara säga att mitt lag ägde. sen alem och vi kom överens om klasströjorna. blev väl okej tryck, men de första tycker jag va bättre. men men, sen so och vi började med nå skit, fattr typ ingenting. men tur att jag och johanna är med hampus,gabriell och kevin haha. sen va de språk och ingenting gjort. ska väl ha redovisning nästa vecka. haha men jag elin och lina är ju gryma så de är lugnt. sen no men den blev de skita i, orkar inte liljana och äcklig fysik. måsta klara g iaf, men de blir svårt. de blev stan iaf, med katya och johanna. blev ett par ljusblå jeansleggings, en blåvit tubtopp och ett leopardlila linne. sen blev dehem och har typ bara legat i sängen. hade väl tänkt läsa ondskan till min svenskaredovisning eller läsa lite fysik. men bölev inget av. nu är de barca - chelsea så ska väl titta klart på den. sen sängen. smsa mig please.

lek & smek

I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

måndag 27 april 2009

måndag.
en riktigt bra måndag.
skolan gick snabbt och slutade med tjafs på alem.haha, älskar't. sen blev de hem och sen stan. har fått pengar så nu blir de shopa.blev tvåtröjor,ett linne, ett pår shorts och armband idag men har mycket pengar kvar. så de blir nog ner imorgon om jag inte ska titta skor med mamma. fick också en ny mobil, inte världens bästa men helt okej. så de är bara gå in på hannahassel.bildagboken.se och skriva era nummer. jag har samma som förut.
hade träning på kvällen men gjorde illa ryggen.. men seriepremiär på lördag så får väl bli bra till dess. nu ska jag duscha.
peace and love

slänger upp en bild från fredagen som va riktigt bra.
hela helgen va faktiskt riktigt bra, de såkallade träningslägret va skitkul.
inte mycket sömn men alla tjejer och ledare är helt underbara. skulle aldrig vilja byta bort de.

fredag 24 april 2009

en skön och lugn fredag.
hade ingen matte imorse pga nationella igår, som gick sådär. vet inte riktigt faktiskt. men g klarar jag nog. sen blev de spanska och som vanligt inget gjort på den. engelska, vi lånade böcker som vi sen ska skriva om och lämna in, lånade boken men gjorde inge mer. hade ingen so hellet eftersom vi ska ha redovisning i halvklass så halva gjorde idag och jag ska göra på måndag. skönt, kände mig verkligen inte klar för de idag. sen blev de hem en stund och sen till stan med johanna. sen kom shagge och vi träffade lina och elin. handlade lite stuff till kvällen och så. sen åkte jag och träffade dino, va med han i någon timme och sen tillbaka till stan där lina linda johanna och shagge va. shagge drog hem och vi andra till vasa, lina elin och nattis kom också. vi grilla korv, åt canty chips och lite så. riktogt mysigt och roligt med så öppna människor. fick lite sälskap av marcus daniel och jocke haha, tror de va så iaf. dom drog vidare. simon och dino kom och sen började vi röra oss hemmåt. träningsläger imorgon, eller ah, dom kallar de för de men vi ska typ bara skojsa. spela golf,bowla,sovaöver och annat bus. man vet ju liksom aldrig va dom där gubbtränarna hittar på. men de blir nog kul. håller på till söndag. efter de blir de nog hem till bror och sen kolla dinos match kanske. fast jag inte får hehe. nu ska jag nog örja packa så min fader blir glad när han kommer hem.

puss och kra hurrni och tack flickor+dino för en bra och mysig fredag

onsdag 22 april 2009


tjusan

sitter hemma hos johanna med katya. vi har varit på orientering. jag shagge och nattis sprang på 37 min. riktigt bra flickor, en glad örjan blir de nog. johanna och katya gick så fick vänta på dom i en timme. vi ska fixa oss sen till stan och bio, tjejkväll typ med borgen.blir ingen träning, har mest ont i mina benhinnor.


gårdagen blev de stan och fika, träffade livia. roligt. sen blev de sola, eller mina flick's sola och jag tittade på eller ah vad man ska säga. sen blev de en tripp till viksäng och träffa dino. haha, sen hem och sov.


nu ska vi ta nånting och äta så hejdå fuckers

måndag 20 april 2009

måndag.
skoldagen gick snabbt, började 8.00 och slutade 13.20. idrotten måste vart bäst haha, skön uppvärmning. efter skolan blev de stan med bror. katya&sofia kom också. har hittat massor med fina kläder så ska väl vara så snäll som mamma som möjligt. sen blev de direkt till träningen. gick väl helt okej. lite svårt med fokus men okej iaf. sen blev de hem och jag skulle ut med shagge men de blev inte så haha, lite för lat.ska nog gå och lägga mig snart, knäppa på lite oc eller så.
skolveckan blir inte rolig, mycket plugg+nationella+orgentiering. men när veckan är slut är de fredag, då blir de P A R T Y Y Y Y Y Y Y Y + träningsläger lördag+söndag, eller man kan väl inte kalla de träningsläger. ska inte ens köra fotboll haha, blir lite lekar och sammarbetsövningar. kommer bli grymt kul. så även om de blir jobbigt den här veckan är de bara kämpa på, man har ju nånting att se fram imot iaf. nu ska jag se två och en halv män, sen blir de oc. mobilen finns.
peace and love

jag saknar min fina, söta bästa, underbara bebis ...

lördag 18 april 2009

lördag.
trött som en.. ah jag vet inte vad. gårkvällen va ändå chill, blev stanoch jag köpte min klänning.
sen blev de bara glida runt. sen blev de till lillåudden och träffa lite folk. vatten pipa och lite sånt. åkte hem till elva och somnade inte så sent. match idag med div3. vannmed 5-0 och jag är nöjd. fick starta och de gick helt okej. nu ska jag försöka börja fixa mig så mina vänner inte dampar, men de slutar väl ändå med att jag är klar först haha.
kramar & pussar

torsdag 16 april 2009

torsdag.
blev en chillkväll på borgen. stan innan och titta lite kläder. får hoppas att mamma ger mig pengar så blir de ner och köpa dom imorgon. nice säger jag bara. alla i klassen va på konstmuséet idag, men jag och shagge va i cafét så vi började halv 10 och slutade 1. riktigt skön dag. nu ska jag dra mig hemmåt, blir nog dirket i säng, är riktogt trött.

imorgon, fredag. inga planer än. blir skola till ett och sen förhoppningsvis stan. kvällen är ett frågetecken. men man hittar väl alltid på nånting. kanske blir fotbollsmatch med borgen, eller bara chill med mina flickor.

puss och kram, smek och lek på er barn

måndag 13 april 2009

måndag och skola imorgon.
orkar inte, men de är väl bara att kämpa, inte långt kvar nu. man får väl göra den här dagen bra iaf.har träning ikväll. orkar inte den igentligen men vad ska man göra, måste vara elit till seriestarten. hade väl tänkt dra ut till gropen och ha picknick med mina brudar, men som vanligt när vi bestämmer nånting blir de mulet.. lyckat. ska väl träffa johanna snart iaf. sen får vi se vad som händer. dagen igår va bra, åt påskluch hos farfar först, sen blev de stan och hamnen med lina shagge johanna & johanna. elin kom också. vi träffade matte beijbom och gilis en snabbis. alla drog typ hem men jag johanna & shagge åt mc, åkte hem och tog på oss mer kläder, träffade karim och omar och gled runt lite. blev hem vid en halv tolv kanske. sen titta tv, hade svårt att somna, men de gick ju de också. nu ska jag fixa klart mig.

kyssar / hanna

lördag 11 april 2009

lördag och påskafton.
hehe har nyss klivit upp ur sängen.
sitter och äter frulle. med jordgubstee.
mest gott. ska väl till mormor senare och äta.
sen ikväll ska jag väl träffa johanna&shagge iaf.
resten är inte bestämt.

i torsdags va jag nog med bror som vanligt.
vi hängde lite på stan och sen åkte vi hem till henne
att äta, första grillningen på året, rätt nice.
sen blev de stan igen. chilla runt som vanligt.
tillslut blev de för kallt och mamma kom och
hämtade mig.

fredagen blev väl torsdan lik. nej men först
vare match i eskilstuna, vinnst med 2-0
och jag är nöjd, var riktigt roligt. gjorde båda målen
och so alltid för min bebis.sen träffade jag johanna och
vi gick och gick och gick men hamnade tillslut på stan.
haha, roligast utanför musses. sen träffade vi melvin
och gled runt med han. blev en sväng till herrgärdet
där johanna& c.o va. lina och elin kom också dit.
dom drog vidare mot hammarby och vi träffade dino,
simon, ludde, albin, huzze och lite annat småfolk. vi
hamnade tillslut hemma hos simon. avslutningen
va bäst, ville verkligen inte gå hem.
men va tvungen .. och va väl hemma vid tolv.
gick till sängen, kunde väl inte sova direkt men
de tog inte så lång tid.
nu måste jag leta efter mitt påskägg som
"påskharen" (minpappa) har varit rolig och
gömt.
peace and love

VILL BARA TILLÄGAGA ATT VÄRLDENS
BÄSTA LAG VANN SM-GULD I ONS.
VARGARNA FRÅN VÄRMLAND, FÄRJESTAD!

onsdag 8 april 2009

omsdag.
snart har halv lovet gått.
dagarna går sakta men ändå snabbt.
eftersom de va så fint väder mån-tis
trodde man ju de skulle blir de idag också,
så man hade ju planerat en tripp till hamnen
med kameran men de blev ju avblåst pga
de fula-tråkkiga vädret. med efter att jag
hade varit hemm till ca 3 kom johanna förbi
och vi tog en sväng till stan, gleed runt med robin
och sen borgen. sen underbar träningi regnet.
gick väl helt okej ändå, och jag älskar verkligen
mina skor, sjukt sköna. men nu är jag lite småsur på
min pappa för han köpte godis till mamma som hon ska
ha med till jobbet, men jag fick inte ens lite. superdum.
som hämd tog jag all beasås till pommesen. bråka aldrig
meed mig! nu ska jag krypa upp i systersäng eftersom
hon och conne ska sova här och jag är helt slut så jag
orkar inte med dom idag. är inte på så bra humör heller,
allt är bara konstigt nu.fattar ingenting.
men humöret måste upp till imorgon, hoppas de blir
fint väder, de hjälper nog lite iaf.
puss och kram, lek och smek

tisdag 7 april 2009

tisdag.
vaknade väl för ca en timme sen.
har bara rört mig från sängen till köket på den tiden.
är väl ganska trött. känner mig helt seg nu när jag är
förkyld. men de är fint väder ute så jag ska väl ut och
steka. jag väntar på att bror ska ringa mig så vi kan
hitta på nånting. ska väl gå och fixa mig snart så jag
är något klar när hon hör av sig.

bild från johanna i lördags

söndag kvällen blev helt mycket bra, kall till en början
men varm och mysig sen. igår blev de hälla med pappa
och köpa nya fotbollsskor, glaaaaaaaaad hanna.
sen blev de stan med glass med bror och sen träning.
efter de blev de en sväng ute med johanna&emelie.
kulkul, dom där barnen är inte normala.
nu ska jag fixa mig,
peace and love

söndag 5 april 2009

söndag, väldigt trött och förkyld.
gårdagen gick snabbt.
de blev att gå ner till stan med elin
och lina. träffa katten, natta, felicia,
shagge och nattis, och dino en stund.
blev glass och pressent till johanna.
sen blev de en sväng till irstablixten
där vi träffa bror. jag hon och katten åt donken
och träffa robin simon sack & ludde en sväng innan
vi drog oss mot johanna. lite tjej pary, eller killarna
kom när jag gick. shagge sov hos mig, somnade väl
runt tolv efter att vi hade sett rosa the movie.
hade match tidigt idag, samling åtta och en
tråkig bilresa till uppsala. men vinnst iaf med 6-1.
dom va ju ganska köp' men är nöjd. blev ett mål
för min bebis. nu har jag typ halvfixat mig och
ska väl gör klart de så jag kan träffa mina friends.
vi ska nog till hamre och kolla dinos match.
kul, mobilen finns.
kärlek /Hanna

fredag 3 april 2009

fredagsmys hos simon min brow.
dagen började med skola, gick snabbt
sen blev de ner på stan, fick användning
av min jeansjacka och min väska. steek.
blev glida runt med katten johanna simon
dino ludde och robin. konsum va bäst på dan !
vi gled hem till simon sen och chilla.
johanna drog hem och natta andra johanna
och emelie kom, men nu har robin och dino
också dragit. lite tråkigt tycker jag men.
ska väl också dra mig snart.
men de har vart en bra steek dag.
puss och kram, alla mina barn

torsdag 2 april 2009

torsdag.
sitter hemma framför tv'n med mammsen.
idag har jag vart i skola, jobbade på förmiddan,
efter luch blev inte mycket gjort. men sen blev
de stan, lite glass & myys i solen. sen blev de en
tripp till ringvallen, spelade lite med tim,poc
och pojkarna haha. träffade villevalleviktor
också. sen blev de träning med intervall och
basket haha, synd om oss. blev en tripp till
borgen sen en liten stund med johanna
och shagge. pratstund med dino på vägen
hem. nu ska jag nog gå till min säng, som
förresten är skönast i världen.
puss&kram

onsdag 1 april 2009

glad hanna på en onsdag.
idag kom jag i tid till skolan.
men de gjorde ingen av mina vännner
så jag fick va själv i sisådär en halv timme
och fick för första gången den här veckan
nånting gjort. nu ska jag bara skriva
rent sen är de jag ska läsa på redovisningen
efter lovet typ klart. nöjd hanna. kan man
chilla på so:n efter lovet när dom andra sliter.
sen blev de ner på stan med shagge, johanna,
katya & simon. vi köten en whitemocka och
satte oss och stekte på torget. mysigt.
sen drog katya johanna och simon hem
och jag och shagge träffade mamma och
jag fick pengar till en jeansjacka occh en väska.
en nöjd hanna igen. han med en god middag
på spicy också, då följde felicia bea natta felicia
och alicia med. sen blev de 28:an hem och
nu ska jag byta om till träningen och mötet.
ska rösta om cup, gothiia annars dör jag !
nu ska jag skynda.
kärleek

måste bara tilllägga att igår
åkte jag till stan och träffa johanna
katya simon och dino, gick runt
lite där med donken och grejer.
sen hem till simon en stund.
mysigt, sen cykla jag hem i mörkret.
men du ska veta att du är sötast
och att att du gör mig så glad.