torsdag 30 juli 2009

inget bra väder så liseberg är upp skjutet & zacke är mest dryg!
kan de bli värre. vill bara till liseberg och sen hem. har varit skönt att komma bort från stan men nu börjar de bli mycket.

jag saknar min katya & min johanna mest mycket.

tisdag 28 juli 2009

nu sitter jag och shagge i en stuga 3 mil utanför göteborg. träningslägret var grymt.
nu ska vi njuta här ute och imorgon blir de shopping i göteborg. mest med bra.
bilder och annat kommer när jag är hemma.

puuuuuuuuuusssssssssssssssss

onsdag 22 juli 2009

nu drar jag och shagge till Falkenberg
& sen vidare mot göteborg !
hemma igen den 2 augusti.
kommer sakna er mina pinglor !
börjar med att berätt om gårdagen, jag och livia va hemma hos mig också gjorde lite mat och lyssna på fin musik. sen åkte jag på träning och dom sa arr de skulle bli mer boll, men de blev kondition med boll iastället. sen blev de ner till stan och fika med mina flickor. mysigt, sen hem till mig eftersom pojkarna lånat mitt hus medans jag var borta. lite ölspel och lite annat. rätt kul, men sen blev de ut och sen hem till johanna och kolla på film och slagga där. vaknde vid tolv och då va de bara hem och börja packa. hoppas jag har fått med mig allt för de känns som om jag har glömt hälften. sen åkte jag hem till felicia som blev 16 år idag. ett stort fett grattis till min lilla flicka. de blev grill och massa prat och mer mat och fika. mycket trevligt de. nu sittr jag hos johanna och de är folk påväg hit så nu ska jag sluta skriva och vara social mot dom som kommit. får se om jag skriver imorgon bitti innan jag åker annars hörs vi om en&enhalv vecka.
puss&kram fuckers !

tisdag 21 juli 2009

whhhaaaa ush&fy&blä på träningsverk. man märker iaf hur otränad man är. ont i lår, rumpa och rygg. magen har iaf klarat sig eftersom jag tränar den när jag hostar haha. men haha, hade tänkt åka ner till stan men de blev ingenting av de haha. så nu ska livia komma hit iaf. vi ska väl göra någonting kul innan jag har träning igen. sen kvällen är inte bestämt. jag som va partysugen, men elin kom med ett förslag på att vi skulle äta eller fika. vi får väl se hur de blir. om jag ens orkar någonting. nu kommer nog livia.
see you later

måndag 20 juli 2009

efter den här dagen är man verkligen sliten kan jag säga. jag åkte iaf ner till stan och träffa min flicks och vi köpte en pressent till felicia som fyller år på onsdag. sen va de bara att dra sig hemmåt och åka på träning. ooh, ingen rolig lek de heller. den skulle hålla på i 1 timme och 45 min men dom drog ut till 2 timmar och 15 min av den tiden ängnades åt fotboll, resten va bara springa & fys. fyfan, LITE skilnad från våra träningar kan man ju säga. och förkylningen gjorde de inte lättare och de blev ju inge bättre heller. men de är ju bara ett likadant pass imorgon igen hehe, fast lite snällare. yes! sen åkte jag till felicia där flickorna va och sen drog vi till tim där vi träffa boysen. va väl ingen fart men pojkarna dansade fint iaf. sen gick jag hem och mamma och gjorde te&macka till mig. sen fastnade jag här fast jag skulle gå och lägga mig. jag måste ställa om dygnet. man somnar knappt före tre och nu när vi ska på läger måste man upp sju varje dag. hur kul är de. nu ska jag iaf gå till sängen. kanske blir att kolla på a cinderella story, igen haha. men som jag har sagt tidigare. man tröttnar aldrig på den filmen. aldrig aldrig aldrig !
godnatt&sovsåsött
förkylningen börjar kännas lite bättre nu faktiskt, de är mest med skönt. för ikväll är de träning med u&a-laget. får väl se hur de går. igår åkte jag till stan med johanna och träffade felicia livia & andra johanna. vi blev kvar där ett tag och satte oss på mc innan vi tog bussen hem till mig och kolla på film. efter se gav vi oss ut i regnet och tog oss ner till stan igen där vi träffade evelina&bea på stugan och jag och johanna gick och träffade emil&albin. efter att vi hade haft väldigt svårt med att bestämma oss vart vi skulle gick vi hem till max där han och daniel va. kollade edd,ed & eddie eller vad de heter. lätt roade blondiner tycker de mesta är kul. sen gick vi mot tim för att få mitt paraply av emil men båda han och de va borta. träffade väl lite annat folk som man inte sett på länge. några sociala, några inte. nu ska jag fixa mig och dra och träffa mina tjejer.
puss&kram

lördag 18 juli 2009

en bra men lugn lördag, skit skönt har de varit. efter att johanna hade gått kom felicia hit. vi chilla lite sen drog vi till karamellfarbrorn och träffa livia. tog typ en och en halv timme att välja film. vi tog tillslut love actually,ghost game & a cinderella story. men vi sparade skräckfilmen till imorgon. men mest kärlek till a cinderella story, så grymt bra. har sett den 1000 ggr men man trättnar aldrig. man lever sig verkligen in i den och hoppas att man själv kommer hitta sin prins snart. hehe, sen gick vi ner till stan för att fixa lite saker till bror och träffa shagge&mischa. efter de åkte livia hem och jag och felicia åkte till gryta och träffade min efterlängtadebror. äntligen är hon hemma. satt där och snacka om de ena och de andra tills de va dags att åka hem. tog bussen och gick av vid felicia så man fick sig en liten promenix också. känns ju inte så bra att de är träning på måndag, jag har inte tränat ett skit själv och är typ helt skul&sjuk. verkar inte bli något bättre heller så jag behöver typ ett mirakel. om de ens finns sådanna, men man får väl hoppas. de va allt från mig.
kyyyyyssssssssss

kul att man blev väckt klockan 10 idag av en pappa som sätter på rockmusik på datan 3m ifrån mig.aja kunde väl iaf somna om till två, sen gjorde jag vofflor och johanna kom till mig. men hon var tvungen att åka till sin husvagn så nu ska jag nog träffa livia och bea&felicia. gårdagen, hmm johanna kom till mig först. vi skulle ner på stan men fastnade framför the hills. sen kom bea&felicia hit och då drog v ner till stan en snabbis och sen tillbaka igen. blev lite förkrök hos johanna, då julia också kommit. sen vidare mot sam där de inte va så myckt fart. men de blev ändå en rolig fredag. nu ska jag fixa mig och knarka lite tabletter och nässpray så jag orkar med dagen.
puss hej, leverpastej.idag kommer johanna bebbo hem !!!

fredag 17 juli 2009


kul att man har sjukt ont i halsen, hosta, snuva och lite feber när de är mindre än en vecka kvar. fyfan. känns som att jag inte orkar någonting.men de är sommar, man kan ju inte ligga inne hela dan då. igår tog jag med mig johanna till stan, gled runt lite där. sen åkte jag till mormor&morfar och grilla. efter de träffade jag johanna igen, och vi gick och träffa shagge och sedan felicia och bea som varit borta ett tag. vi drog till karra och ner till stan. sen gick jag hem och försökte sova men de gick inte. de blev en sen natt igen. idag ska jag ner på stan igen med tjejerna och sen vet jag inte vad som händer. kanske hänger hos johanna ikväll.

även om jag är sjuk så är jag mest glad för imorgon kommer min älskling hem!


sjuka kramar

onsdag 15 juli 2009

onsdag, ca en vecka kvar till lägret med damlaget och man har inte orkat sig ut i spåret en enda gång. haha helt sjukt. ska väl försöka mig ut idag, annars imorgon. nu ska vi börja plocka ut och ner saker i rummet och försöka komma igång med målningen i veckan. sen måste jag iväg och vaxinera mig mot TBE. kul javisst, sen ska jag väl hitta på någonting ikväll med johanna och shagge kanske. någonting ska vi väl göra. nu ska jag hjälpa mamma att hitta kartonger.

peace and love
de finns ingen att behaga, inget att förklara
inget att försvara, jag gav upp för längesen

tisdag 14 juli 2009

kocken själv sitter här och äter sina utsökta nudlar. haha, jag har nyss kommit hem från johanna, jag sov där inatt. gårdagen va seg. började med att jag, mamma och sussie åkte och kollade färg och tapeter till mitt rum som jag hoppas komma igång med snart. de blir en vägg med bruna tapeter med turkos/brons slingor och sen dom andra väggarna målade i sandfärg. tror faktiskt att de kan bli riktigt snyggt. nu är de bara börja måla och kolla nya möbler och detaljer. efter de åkte jag hem och sen ut och träffa johanna max och ali och sen shagge. vi satt ute och chilla och besökte karra och aros. efter de drog jag ochg tjejerna till gryta, shagge drog hem och jag och johanna till fredrik där de va massa folk och full fart. men nyktra va vi och tog de lugnt. mycket konstigt hände.. men vi kom väl hem runt halv tre. gjorde oss en nattmacka och satte på step up 2 och la oss i soffan. jag somnade väl ganska så snabbt. nu kommer snart max och ali hit. vi ska med shagge ner till ringvallen och spela lite. ganska sugen på fotbollen nu.
sen till kvällen kanske de blir hem till fredrik igen, men då är vi inte lika lugna som igår..
men vi ses och hörs, kiss

söndag 12 juli 2009

efter en lång, konstig, härlig och rätt rolig dag är de fan skönt att sitta ner och bara chilla. inte för jag har gjort någonting ansträngande men ändå. har väl umgåtts med tjejerna som fortfarande är i stan, hemma hos mig och sen blev de en tripp till amoré med dom och andre+max. sen ett långt samtal om dom "gamla goda" tiderna eller vad man ska säga haha, men jag va väl hemma strax efter elva. vill vl mest bara lägga mig i sängen och sova men syster och cornelia är här så ah, tar väl ett tag att bli av med dom och tillslut somna. är väldigt trött, både fysikt och på massa andra saker.trött på vissa människor och även på mig själv..
aja, god natt och sov gott
man blir bara deprimerad av att kolla allas bilddagböcker. alla ska till gothia och jag är riktigt avundsjuk på alla. fan asså, plus att mina änglar,j k&a också åkt, buhu er kommer jag sakna mest. men tur att de är andra som kliver fram när ni är borta. efrter spicy igår blev de hem till felicia med lite killar&tjejer. sen blev de hem till elin en stund och sen en lång pratstund hem och utanför huset. men jag va väl inne strax efter två. men de kändes ändå bra att prata, och du vet att jag lyssnar gärna. idag ska jag ta en fika med lina iaf vad jag vet. och träffa felicia&bea. kvällen inte inte uppbokad men vi hittar ju som alltid på någonting. nu ska jag sluta deppa och åta frukost så jag är klar när lina hör av sig.

puss&kram, ha de bra mina änglar. vi ses om en vecka !

lördag 11 juli 2009

snart blir de ner till spicy med älskling och äta. imorgon åker hon och massa andra iväg till gothia&finland&massa. kommer sakna er! jag är grymt trött så de blir nog en chillkväll hos felicia som kom från turkiet igår. mysigt värre. jag sitter typ och dampar sönder för alla ska till gothia och inte jag, mest ledsen. känns som man typ missar årets höjdpunkt. men,alla som ska dit, ha kul åt mig också !
nu blir city, puuuuuuuuuuuusssssss

fredag 10 juli 2009

en bra kväll, en bra dag. johan och max kom till mig ett tag under dagen. sen fick jag iaf slappa och duscha en stund innan de va över till johanna och fixa sig. sen blev de hem till mig och förkröka lite inann de blev till dennis, jag drog med mig johanna johanna & elin med fick bara elin med mig hem. johanna blev kvar och andra johana drog hem tidigare. nu ska jag äta mina efterlängtade chips och slå på oc, som jag bara har en skiva kvar av. johanna får komma med fler imorgon.
vi ses när vi hörs
johanna österholm, du är de bästa jag har. hoppas du förstår de
trött som fan och ändå blir de mer drag ikväll. dagen igår blev nästan som tänkt. stan med bror, träffa josefine och katten. gled runt lite och kolla pressent till emil och hittade en jätte bra, inte i en affär men på en kille haha. sen gick vi mot mig, jag drog hem och åt och halvsov lite och dom andra drog till solariumet. efter de åkte katya hem och jag och johannorna kolla film hos johanna men hamnade iastället på haga hos danne med lite pojkar haha. tog de lugnt bara med de blir tillbaka ikväll med lite mer pepp. men nu ska jag duscha och ta de lugnt resten av dagen, jag laddar upp mig för kvällen.
lek&mek !
times like these when you don't know what you want, what to say or what to do

torsdag 9 juli 2009

jag sitter här hemma hos världens bästa johanna österholm. kvällen igår blev inte som planerad. vi åkte hit runt tio eftersom de typ spöregnade ute. åkte förbi karra och köpte en stor fet påse candy. sen blev de hit och kolla oc till typ två. sen slocknade johanna och jag låg vaken typ till fem. haha men de gör väl ingenting att man är trött idag eftersom vädret rent utsagt suger. men vi ska nog ner till stan iaf. annars blir de här nog bara en chill dag.
mest kärlek till världens bästa serie oc & till världens bästa tjej johanna österhom

onsdag 8 juli 2009

trött dag, vaknade strax efter ett sen va de bara snabba på och fixa sig sen blev de ner till stan med johanna, där vi träffade alexzandra katya johanna & josefine. gick runt där. sen blev de hem och äta, jag och syster. lite små mysigt. nu ska jag gå över till johanna och fixa till mig lite sen blir de väl ut och göra nånting med josefine och dom.
ha de bra !

tisdag 7 juli 2009

sitter och tittar på oc, började igår och nu är de svårt att sluta. idag vaknade jag ganska sen eftersom de blev en sen natt igen. sen hjälpte jag mamma och städa. sen blev de ner på stan och träffa rebecca. var riktigt länge sen och med dig har man aldrig tråkigt. pratade gamla minnen och dom tog aldrig slut. man får nästan tårar i ögonen när man tä'nker på de vi hade tillsammans. hon var tvungen att åka för hon skulle fixa saker till hultsfred imorogon men de här måste göras om nästa vecka. jag åkte hem och nu fastnar jag framför tv. kommer nog sitta här ett tag. vad som händer ikväll vet jag inte än. mamma&pappa ska ut och äta så de kanske bara blir en chillkväll hemma. känns ju lite så eftersom vädret ute inte är så kul. nu börjar de bli spännande på tv så ska nog dra mig till sängen.
peace boys and girls
puss på min rebecca, ha de bra i hultsfred. vi ses när du är hemma igen

måndag 6 juli 2009

dåligt väder men endå en okej dag, jag drog ner på stan och träffade johanna och katya, jag köpte en bikini och så åt vi spicy, efter de looda vi typ sönder på stan haha och träffa emil och josefine en stund. efter de drog katten hem och jag och bror drog oss mot max där john också va som man inte hade sett på ett tag. sen gick vi ut, johanna blev hämtad och vi andra fortsatte hem mot mig. titta tv och satt vid datan typ. senare kom också mathias över. dom drog nyss så nu är jag ensam och mamma&pappa är typ borta. dom sa att dom skulle komma hem efter tio men nu är klockan snart tolv och man har varken sätt som eller hört från dom. men men, orkar inte ringa heller. dom dyker nog upp snart.

va nyss helt slut men så fort jag hamnar här blir jag pigg. så de blir nog en lång natt igen. funderar på att sätta på oc, de tröttnar man ju liksom aldrig på.

puss på rumpan
omgjort här igen, orkar inte men har man ingenting att göra blir de väl att man fixar lite. nu ska jag snart ner på stan med katten och jojo. ska köpa mig min bikini iaf. sen blir de nog och träffa mischa och shagge också. kvällen får vi väl se vad som händer. blir nog hem tidigt eftersom de inte blev så mycket sömn i natt. men de är sommarlov vafan. och fick nyss veta att om man har pluggnet så kan man kolla klasserna till carlforska. jag och marie letar sönder efter folk men ingen har. man vill ju gärna veta nu. men nu ska jag fixa klart mig.

pussen och kramen

söndag 5 juli 2009

musik blir i alla fall nattens dråg.

jag kommer inte höra av mig igen.
och jag kommer inte ta skuld.
så säg de och få de gjort, de finns bara ett enda sätt att brinna upp
jag har väl inte skrivit så mycket på ett tag men ah, så intressanta saker finns väl inte att säga. har väl varit pm, med skratt lite fylla, tårar, damp och lite annat.men mestadels har de väl varit kul. idag har jag iaf varit på stan, så ska väl köpa en bikini imorogn när man glider ner igen. efter stan drog vi hem till johanna, hon jag och katya asså. där chilla vi lite, jag och katya sov väl typ mest och johanna satt och sjöng. sen drog vi ut och gick till skallbergsskolan och träffa matte, johan och max. vi lekte lite barn haha med gungor, frågesport, spå, och massa annat. jag vet iaf att katya kommer få MÅNGA barn när hon blir stor. sen när jag skulle dra kom kalle och frida också men han bara säga hej till dom. känns som jag borde sova för jag är grymt trött men de blir väl som vaanligt att man ligger vaken i timmmar.mycket på hjärnan nu.

I D I O T
tilldelas många

torsdag 2 juli 2009

de känns som om någon har tagit bort några inlägg från min blogg ? har jag fel? aja skitsamma, kom iaf nyss hem från en bra sommardag. blev stek på östra med en massa människor nästan hela dagen. sen hem och då står en stor fet kebab pizza på bordet. rena drömmen då, sen har de varit löga och kolla bilar och träffa massa. imorgon blir de nog mer drag där nere så då blire dit igen. du ska jag sussa.




puss och kram / steeek
nu blir de snart ner till röda bron som alltid. men allt är så mycket skönare där än typ på löga. så de blir väl steka och bada i de sköäna vädret. man vet aldrig när de slår om och blir dåligt. igår blev de sola och bada och sen hem till natta som de va ganska längesen man såg, med katya och johanna. sen åkte vi utan natta och träffa sofia och sen blev de rödabron med chirre,candy & coola. sen kom bea och felicia men jag drog hem rätt tidigt. va rätt slut. men nu kommer typ bästa helgen framför oss. powermeet, kommer bli grymt.


såå peace