fredag 30 oktober 2009

då är de äntligen fredag. ska snart ta cykeln till pentiis och få mitt knä tejpat. sen kommer pappa och hämtar mig och så ska vi äta lunch. sen är de bara hem och ladda inför matchen. västmanland - dalarna. vinner vi dehär tjejer och vi är troligtvis vidare. laddad till tusen. bara knät är bra kommer de gå bra tror jag. heja oss!

onsdag 28 oktober 2009

You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold
Everyday I sit and ask myself
How did love slip away

all I want is you, tell me how you feel
onsdag och de innebär att halva höstlovt har gått, jag vill ha lov hela tiden. för jävla skönt. idag har jag spelar respekt. kom fyra haha, men vi skulle ha vunnit. hann med att åka till pentii också och enligt bettan ska jag inte spela i helgen pga mitt knä. men de kan dra åt helvete. nu när jag är uttagen ska inte de få stoppa mig. ska väl iaf plugga ikväll, har glömt bort att jag har så mycet till efter lovet. så de blir att fixa lite idag. blir nog på borgen med shagge och sofia. saknar min johanna som har lämnat oss och dragit till ullared. men hon är hemma igen på fredag. imorgon blir de över till mormor och kratta löv och sen på bio med syster, shagge och sofia. michael jackson's this is it. grymt. sen kvällen vet man aldrig vad som händer. nu ska jag fixa mig för snart kommer sofia.

love
en vecka och två dagar, jag räknar ner..

söndag 25 oktober 2009

åkte ner på ringvallen vid halv elva för att titta på provmatchen och då visar de sig att jag ska spela. helt oförberedd var de bara att byta om och köra. knät är inte bra, de är förjävligt. och klart att största spelaren i andra laget ska kliva på min fot, super skönt. eller inte. nu ska jag försöka orka fixa mig och träffa johänni.

later

idas favorit!

lördag 24 oktober 2009

jadu, gårdagen blev inte riktigt som tänkt men de var väl okej. jag och sofia mötte upp johanna, vi handla lite dricka och sen drog vi till borgen för att vänta in johanna och katya. fick lyssna på världens bästa rabih och se till få utbrott på ett dataspel, haha. sen drog vi ut, träffa katya och johanna och drog in på någon fest. blev inte så långvarit. sofia försvann och de vara bara att leta. fick hjälp av max och ali och vi hittade henne och fäljde med henne hem. idag blir de nog bara chilla. håller på att packa ihop mitt rum nu. så när pappa kommer hem ska vi noh börja fixa här inne. nice de. efter de ska jag träffa johanna,och man vet ju aldrig vad vi hittar på.
KOM HEM NU!
peace out

fredag 23 oktober 2009

sitter hos SAFIA och vi har skoj.
hade bara två lektioner idag så började tolv och slutade två. nu ska vi äta gott och festa natten lång. tycker synd om johanna som är pank och är på hälla. hoppas hon kommer snart.

puss och kram på er barn.
höstlovet är här!

torsdag 22 oktober 2009

jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort. sen i somras har så mycket hänt och ändå har tiden sprungit fram. fotbollssäsongen är nästan helt slut, halva hösterminen är förbi och jag blir snart 16. ja, vissa saker har gått för snabbt, men andra är sköna. andra har försvunnit och andra har hittats. dagen idag var tänkt att vara seg men den ar ändå rätt skön. vaknade för sent som vanligt men till engelskan hann vi ändå. när den var över tog vi lunch och chillade dom två timmarna som var innan spanskan startade. den sprang iväg och vi ska skriva en berättelser med så många diftogerade och reflexiva verb som möjligt. låter omöjligt men de ska nog gå. sen vare samhäll och då skådade man nattis hitta 1140 kronor i en bok som jag hämtat. dum som hon var lämnade hon in dom, jag hade lätt tagit dom själv. fast med att dåligt samvete. men vem fan lägger så mycket pengar i en skolbok ? haha, sen hade vi historia och jag fick tillbaka min inlämninguppgift och på den stod ett VG. väldig skönt. får sikta in mig på samma betyg på provet imorgon också. måste plugga hårt nu ikväll. jag börjar väl nu men sen är de avbrott för träning. sista innan uppehållet som håller i hela novemberg. störtsa svårigheten är de att hålla igång. men de blir nog till att köpa mig ett gymkort och försöka ta mig dit så ofta som möjligt och kanske ta sig ut i spåret någon gång i veckan. de är jävligt skönt när man väl kommer igång men de svåra är bara orken att börja. bara fredag imorgon med tre lektioner och sen är höstlovet mitt! de ska firas, helt klart. veckan efter har vi samhällsprov, stor spanska läxa,engelskaläxa och naturredovisning. men de är inget att tänka på nu. nu är de bara lovet att sikta in sig på, och förhoppningsvis cupkommunal. nu ska jag käka och plugga på.

see you later, alegater
inte en tråkig dag med min bästa klass och mina underbara flickor

onsdag 21 oktober 2009

you are the world´s greatest


bara en lång torsdag & en kort fredag med historiaprov som står ivägen för mig och mitt efterlångtade lov! nu ligger skolkatalogen och väntar att jag ska titta på dig, sida 10

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I’ll get a chance to see you
When i close my eyes
I’m going out of my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide

tisdag 20 oktober 2009

håller på att byta om för träning, inte sugen direkt men de ska nog gå bra. fick veta idag att jag fick g på mitt engelska prov, är väl rätt nöjd över de iaf. sen hade vi matte och samhäll och sen var dagen slut. åkte till erikslund med mamma och ida på jakt efter en jacka. hittade ingen som vanligt så nu ska jag nog äntligen få beställa den från nelly.com. eller jag kanske letar upp någon annan. fick iaf med mig ett par hörlurar hem eftersom jag fixat min ipod. nicenice. nu måsta jag skynda mig. träning väntar.

peace

måndag 19 oktober 2009

åååh ont i magen som fan. mensen är ingen vän. har nyss lyckats äta lite iaf trotts verken. ska väl till borgen senare och läsa på historian. förstår inte men kan inte plugga hemma i tytnaden. är nog för att jag alltid har haft en stökig klass. hoppas jag får lite gjort iaf. är inte precis på plugg humör. har träning ikväll men jag orkar inte. måste vila knät också. men imorgon blir de av och även på torsdag. nu ska jag kolla klart på gossip girl och sen fixa till mig lite.

love
då är de måndag igen, men en speciell måndag. för idag inleds sista veckan innan höstlov. YEY! och en så länge är de bara läxa i svenska och spanska. och prov i historia på fredag. de måste börja plugga idag. börjar 11.40 och slutar tjugo över tre. då blir de träffa johanna och sen plugga. matchen igår förlorade vi med 1-0 men vi gör allt så bra förutom målen. men jag hoppas de kommer de är en veckan en vecka och tre dagar till cup komunal. och jag har gjort mitt bästa så får hoppas att jag kommer med, många bra konkurrenter men hur de än går har jag iaf gjort allt jag kan. nu ska jag fixa mig och besöka ballkongen sen blir de att ta sig till skolan.
shurå

söndag 18 oktober 2009

för söt och för bra, kärlek till dig rabih

Wish I could keep you much longer
Now you too busy for me, boy like I was to you
Wish I could stop by, and maybe say hi
Wish I could just stop by, and lay by your side
söndag, och vädret är fint. ser ut att bli en skön match mot sörmland senare idag ute i trollebo. bara att tagga till nu! typ sista chansen att visa att man vill vara med. dagen igår började tungt med ringvallen klockan tio och döma tre matcher. sen blev de hem och sen över till ekberga och sitta där och vakta skolan helt i nödan. sen hem och äta och sen ut med shagge och johanna. drog till max och chilla där resten av kvällen med ice age. superbra. blir bara att sitta hemma nu tills de är dags för match. önska mig lyckatill?
lek och smek

torsdag 15 oktober 2009

Dagens humör: trött och seg.
Dagens borde: få pengar.
Dagens frisyr: slarvig knut.
Dagens klädsel: just nu: justu bara t-shirt. blir nog leggings senare.
Dagens planer: äta, sen träffa j&s troligtvis.
Dagens materiella vill ha: pengar och gottigotti.
Dagens längtan: naisch
Dagens fundering: hur jag ska orka med helgen och hur mitt knä håller.
Dagens beroende: mobilen
Dagens tråkigaste: robert, helt klart
Dagens personer: mamma just nu, j&s annars
Dagens roliga: disco på historian
Dagens låt: Hope - Who am I to say

provet var inget från boken, bara massa annat skit. kul att man plugga i onödan. men ändå, de gick bra. spanskan gick också helt okej och jag hann klart med historian. och måste bara säga att jag hatar robert mest av allt i hela världen. hoppas han aldrig blir lärare för jag kommer tycka synd om alla hans elever. nu ska jag äta mammas goda korvstråganof och sen ska jag nog ta mig ut och träffa mina bästa.
imorgon är de fredag, helt jävla underbart !

chao


onsdag 14 oktober 2009

Hissar: att se snart är fredag, att mitt knä är bättre idag än igår, att min säng är skönast i världen, att jag har världens bästa vänner, världens bästa familj, hittat en jacka på nelly.com och troligtvis får med mig en snygg klänning därifrån också. att jag snart ska sova och drömma sött.
Dissar: att jag har pluggat sönder utan att fatta eller fått ner knappt någonting. att jag har engelskaprov,historiainlämning och spanska förhör imorgon, jag kommer få ig på dom, att jag är trött och har träningsverk, att jag alltid ska hamna imellan saker/vänner, att pojken är i fucking kina.
nu kommer jag inte på så mycket mer, orkar inte skriva. men de är bra att de är segt och inte speciellt bra ibland. för annars vet man inte när de är riktigt bra.
sovgott&drömsött

måndag 12 oktober 2009

måndag och jag vill ha helg. fuck skolan och alla 1000 prov/läxförhör !

söndag 11 oktober 2009



vill bara säga att jag älskar killens röst och han söta utséende. och att nu vill jag somna och vakna med höstlov. behöver en paus från skolan nu. sen att flickan som lekte med elden var grymt bra. och sen att jag kommer sakna att sitta vid msn och bara vänta på att du ska skriva. eller ligga i sängen och bara vänta på ett sms från dig. ha de bra i peking.
hejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdå

lördag 10 oktober 2009

en rätt seg lördag. vaknade 10 och kännde att de var alldeles förtidigt att gå upp. så jag återvände till drömmarna och vaknade upp igen vid tolv. då bestämde jag mig ändå för att gå upp och äta frukost. sen satt jag och chilla vid datan och inte förren fram mot 4 tog jag mig ut. följde med syster och emma och hyrde film åt dom och tog mig sedan till shagge. vi chillade där en stund och sen blev de aros och kebab. åkte till borgen och mötte upp johanna och sen till mathias. va väl lite småparty där men istället var man lite halvtråkig och satt och tittade sverige-danmark. kunde man ha skitit i för de va sämst. blev en tidig kväll hem. ska nog sova tidigt. imorgon är planerna bio, med mamma och sussi. vi ska se flickan som lekte med elden. sen är de fotbollsmöte om mc cup. super kul, iaf bion. nej nu ska jag kolla skruva den som beckham.
sov sött allihoppa

Color me blue I'm lost in you
Don't know why I'm still waiting

jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut.
jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut..

fredag 9 oktober 2009

fredagen blev en riktig chillkväll. men med mina bästa så de var både bäst och skönt. begravningen blev som väntat, höll mig ändå ganska lugn tills de var dgs att gå fram och lägga blommor. att se alla gråta, hans fru och speciellt min mormor. då rann alla tårar. rip Gunno! men de slutade bättre när jag fick träffa min otroligt snygga syssling och min andra otroligt bästa syssling. jag väntar på min sysslingdag med alex, var för längesen nu. längtar. fick grymt god smörkåstårta iaf och en fin avslutning med kladdkaka. sen bar de iväg till skolan och matteprovet var grymt jävla svårt. klarar no G iaf hoppas jag. men gud dog. sen vara natur och vi ska jobba om olika dhursläkter. och jag fick kräldjur. mysigt. efter skolan blev de stan en snabbis och sen hem och hälla med pappa. fixade nya skor till fotbollen och tog en handling på maxi. min baba är bäst, men han är skämmig. kul att han tappa massa saker som gick sönder och sen gömmer han dom bakom massa andra haha. sen åkte vi hem och laga mat, kött potatisgratäng och bea. mums. nu sitter jag på borgen. ska snart traska hem. är så trött. men de har varit en riktigt bra dag. speciellt med mina parents. allt känns bra just nu, förutom du.
jumbopussar

torsdag 8 oktober 2009

Torsdagen är snart över och fredagen är verkligen välkommen. dagen idag gick bra trotts prov ch läxförhör. engelskan blev inte av för pia var så seg. spanskan gick helt okej faktiskt. och sämhäll gick bäst, hade läst på som fan och sen var de skit lätt. känns onödigt att jag hade pluggat skit mycket men men. sen hae vi historia med mesta dels film så de var skönt. slippa roberts dryga röst. nu morgon är de fredag. och den börjar med begravning för mamma morbror. stod inte han så nära men de jag kommer ihåg av honom var att han var otroligt snäll och pusha mig alltid med fotbollen. jag minns att han alltid bruka säga att jag skullr bli nästa hanna ''ljungberg''. och trotts att jag inte stod honom så nära kommer jag säkert gråta som en gris.blir ofta så på begravningar. men efter de blir de skola och matte+natur. slutar runt tre. blir att spendera kvällen med mina älsklingar. men inga planer inräknade. blir en surprise. nu ropar sängen att jag ska komma. så jag drar mig nog dit.
kramar

onsdag 7 oktober 2009

vet inte vad jag ska skriva. mer än att jag inte borde sitta här. jag borde plugga. fast jag tycker jag har pluggat på bra idag. bättre än väntat faktiskt och jag har lärt mig en hel del. så de blir bara plugga in lite mer sen kan jag nog de mesta. imorgon börjar dagen, tjugo i nio, med engleska och muntligredovisning. man ska snacka om en artikel och jag ska snacka om diosaurier från frankrike haha, den kortaste jag hittade. sen är de språk och då har vi läxförhör på pronomen och alla olika verb för ''att vara''. sen prov i samhäll, som verkar grymt svårt. men jag har faktiskt pluggat bra, jag é stolt ! dagen avslutas med historia. och jag önskar att robert drog åt helvete och att ulrika håller i lektionen stället. för robert är mest sämst, mest tråkig och bara dryg. hoppas han försvinner snart. träningsledigt imorgon iaf. riktigt skönt de. ska läsa igenom lite plugg nu. sen blir de sova!
puss&hej, leverpastej

tisdag 6 oktober 2009

efter skolan tog jag cykeln till gryta och hem till johanna. vi chilla och spla wii hehe, johanna är grymmast. helt klart. träningen var rolig men dödande på slutet, nu har jag nyss tagit mig en skön dusch och nu ska jag lägga mig i sängen. de känner jag att jag förtjänar nu. nu är de premiär för Desperate housewives. så nu ska jag kika de. smsa gärna. imorgon är de skolan 8.10-14.20. sen blir de nog stan och fika med livia, den saknade ungen. nej nu börjar de, måste springa.
tjuråå
V V V V V V V V V V V
you don't know what you got 'til you are missin' it a lot
VVVVVVVVVVVVVVV
kom nyss ut från den varma duschen. och den var välbehövd. började åtta i morse och var inställd på bollsporter på idrotten. men icke, istället hade man coopertest och jag sprang i shorts. och gud jag dog. hade knappt någon känsel i min ben. men tidigare fick man sluta och fick lite chilltid hemma. ska nog lägga mig i sängen nu och sova en snabbis innan jag måste fixa mig och sedan tillbaka till skolan. har engelska, matte och samhäll kvar. känns inte så bra. slutar 14.30. träning ikväll. sugen, nej. men jag måste väl. nu till sängen.
peace and love

söndag 4 oktober 2009

blev en riktigt skön söndag. åkte iväg och träffade johanna på gryta och snackade massa skit, om allt. sen blev de hem och nu har jag äntligen kikat på ''män som hatar kvinnor''. den var väl okej, eller bra men jag trodde nog att den skulle vara bättre. klockan börjar närma sig tolv så de blir nog sängdags snart. men de är ingen brådska med sömnen. börjar 11.40 imorgon och slutar 12.20. ganska skönt hurru. nu ska jag till himlen, min älskade säng.
kyssen på dig
söndag, och jag är helt död. har bara chillat hela helgen och ändå är jag suprtrött. igår va de match med länslaget och knapp förlust med 1-0. vi spelade riktigt och de är de som är de viktiga. sen blev de att åka till morbror och fika och äta. sen borgen och chilla där. vi har inget liv men de va rätt skönt. idag gick jag upp tidigt igen för de var talangträning. skitrolig träning och jätta söta och duktiga tjejer. nu sitter jag här och har nyss duschat. om de händer något speciellt senare de får vi se. annrs blir de bara softa hemma.
pppuuuusss

fredag 2 oktober 2009

sitter här och försöker göra mig tröttare. är hur pigg som helst och måste sova snart. länslagsmatch imorgon mot uppland. ladda! taggad som fan, knät känns sådär men de skiter vi i. de är nu de gäller att visa vad man kan. idag kom man till skolan förtidigt eftersom man inte visste om att det inte var någon mentorstid. sen hade vi historia,matte och natur. fick sluta tidigare och då fick jag vänta in shagge och vi åkte till stan ocg mötte upp johanna. fick ett par vanliga vita tygskor hem. som verkligen var behövande. orkar inte convers eller stövlar varje dag. sen blev de chill på borgen och jag vann någon tipspromenad så fick en englandväska med mig hem hehe. kom hem för en stund sen. snart blir de sängen och hoppas på att jag somnar snart, så jag orkar med morgondan, match plus party. jag e taggad!
godnatt söta barn, puss&kram

torsdag 1 oktober 2009

de känns som att tiden bara rinner iväg. 2009 har gått grymt fort om man gämför med 2008. fast jag kanske har fel? nu är de iaf oktober och ca 2mån tills jag är 16 och stor tjej. hehe, längtar väl. men först är de massa tuff skola och massa tuff fotboll som väntar. imorgon börjar jag tio i elva och sedan slutar jag tjugo över tre. sen blir de en chillkväll med mina tjejer tror jag, mysigt de. sen är de match på lördag. taggad på de, sen troligen en kväll med mer drag. nu ska jag se slutet av idol och sen blir de sängen.
ha de bråå
du va min bästa V