söndag 30 augusti 2009

gårdagen blev väldigt lyckad, andré blev väldigt överraskad och vi åt god mat och sen drog vi igång. skönt folk och roliga stunder. vissa bättre än andra. men hoppas andré fick en bra fördelsedag. jag sov hos mormor, eftersom mamma och pappa plågar mig. blev väckt runt tio och vid halv tolv drog jag mig mot gryta, till johanna. fixade lite där sen mot gidde, plockade upp johanna och sen blev de spicy. va för längesen och de va för gott. sen chillade vi lite och sen blev de kika film hos mig, johannorna, emelie max&daniel. mysigt. blev fredag den 13:de och marley och jag.bra filmer och bra människor. så de blev bra. imorogn är de skola. börjar 11.40. riktigt skönt. är helt slut så de blir nog en tidig kväll. om jag inte knäpper på oc. nu ska jag köra ut mamma och ida från min säng.

see you

tack för lördagskvällen, flickor&pojkar. &grattis igen till andré !

lördag 29 augusti 2009

johanna är här och snart kommer den andra johanna hit. vi taggar med musik. ikväll blir de överraskningsfest för andré som fyller 16. vet inte riktigt hur kvällen blir. den är inte så planerad. men runt sex ska vi iaf dit och äta. sen tar kvällen oss dit den vill. idag är en bra dag för vi spöade franke med 2-1. riktigt skönt med en vinst. nu är de bara ladda om tills nästa vecka. träning måndag, match tisdag div4 mot vik, onsdag match div, torsdag träning. tycks bli en jobbig vecka med tanke på att skolan verkligen börjat nu. men den ska nog bli bra. men nu är de fokus på kvällen.
puss på er barn

fredag 28 augusti 2009

taggade hanna sitter sista minuterna vid datan nu innan de är dags för sängen och ladda inför matchen imorgon. bk30 vs franke, ringvallen 11.00. ser verkligen fram imot den. skulle inte spelat från början eftersom jag spelar med u-laget men tack vara återbud kommer jag in. är glad över de fast ledsen att elin inte ska spela. vinnst är de ända i tankarna nu. de hoppas jag alla har imorgon. för nu ska vi förfan vinna, känns skönt att spela med div4. va längesen. idag va skoldagen kort, hade historia och fick antecka 1000 papper, sen matte och jag räknade mest bra så jag har inga läxor. började 11.20 och slutade 14.00. sen blev de stan med marina och elin. sen kom johanna och vera också, tog en fika på stugan och kika runt lite, sen blev de hem å äta. sen kom shagge och vi gick till johanna och sen borgen. en trevlig kväll. men nu är de fokus på imorgon. skriver imorgon om matchen.
puss&hej, leverpastej
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh sexy boy

onsdag 26 augusti 2009

wiiiihooooo 3-2 mot gif. riktigt skönt. jag själv gjorde väl ingen höjdar match men jag är nöjd. den här torsdagen som var så seg blev tillslut riktigt bra. bra match med bra förberedelse. nu blir de fixa till håret så jag inte ser ut som ett får imorgon.
hejhopp, från en glad hanna
orkar inte börja åtta, mest segt. men dagen rullade på. matte diagnosen va lätt. lättare än vad jag hade tänkt mig. så de va skönt. sen hade vi no, spanska och svenska. slutade väl för en timme sen. nu äre bara ladda för den härliga matchen. skitkul med ösregn. men de ska nog gå bra. ladda till tusen. blir väl bara chill hemma fram tills samlingen. så jag kan döda. skriver kanske senare hur de gick.
pussen
sure i can accept that we're going nowhere
but one last time let's go there
lay down beside me

tisdag 25 augusti 2009

orkar inte skriva så mycket, dagen va rätt soft men, samma med fotbolls lekisen och träningen. riktigt rolig träning faktiskt. sen blev de hem och äta glass med felicia och sen stan med henne, shagge, johanna och lina. träffade på tim andré och albin också. åt lite subway och sen skulle vi hem men skulle träffa på benne först men han va borta haha. så jag drog hem. och just nu är jag mest med glad för jag får starta i u-laget imorgon. riktigt kul med tanke på att de är mot gif. 18.30 på önsta. good luck till oss bästa bk. jag borde kanske kolla lite på mattepappret vi fick idag eftersom jag har diagnos imorgon som visar vilken grupp vi hamnar i. och vill inte hamna i sämsta för då kan man bara få g. och nu måste vi sikta högre. vi får se om jag orkar.
ha de så bra!

måndag 24 augusti 2009

carlforsska är bäst, iaf vad man har hört från rudbeck nu. skönt de iallafall, att jag hade rätt instikter att inte börja där. imorgon börjar dom riktiga lektionerna. jag börjar 11.40 med matte och slutar 16.00 med no. därimellan har jag so också. så tre lektioner. sen blir de bara hem och äta/bytaom sen äre fotbollslekis och sen träninge med a-laget. känns som att magen börjar växa, hade träning idag men innan de va jag tränings&spelleding i 4dagar och man märker skillnaden. men idag va de ganska hår körning och imorgon blir nog bara värre. men rätt skönt ändå. idag efter skolan va jag iaf på stan, först blev de mcdonalds och fick höra alla rubecksbarns klagomål haha, evel hanna hehe. sen gled vi runt, hittade finaste jeansen och skit snygga tröjor. men är man pank så är man. fett irriterande. men jag ska nog övertala mamma. hihi, men de blir nog inte så lätt för hela famlijen är mest damp just nu. och allt pga en jävla kärring. orkar inte ta upp de för då blir jag galen igen. men vill bara säga att jag hatar henne mes i världens. sådeså. ikväll är ju min älskling på tv igen, jag har väntat på honom sen i torsdags. men idag får jag se honom. yesyesyes, nick i mitt hjärta tralala, så jävla snygg. sen blir de nog titta på oc eftersom jag ändå har sovmorgon imorgon.så blir de nog.

tack för mig

lördag 22 augusti 2009

en lång dag ska ävern bli en lång natt. jajamen, imorse va man uppe med tuppen strax innan sju. elin och jag tog oss lite frulle och drog oss mot ringvallen för att dömma fotbollsensdag. gick ju bra och hade tur att ett lag från min grupp drog sig ur och då fick jag mindre matcher. sen fick jag gå hem vid elva. sov lite sen vara bara ner igen vid två och döma lite slutspel. allt slit för ingenting men jag hoppas jag får en liten belöning. för de tycker jag verkligen att jag är värd. efter de blev de grillen och stek på elinsballe med hon lina och felicia. vi drog oss sen mot lina och sedan till johanna då max&daniel också kommit. efter de blev de borgen. va helt okej, roligt folk men endel gav upp och drog hem. men jag åkte med felicia hem och hämtade oc som jag ska kolla på under natten. sen blev de en sväng förbi utanför borgen igen och träffa lite killar. kom typ nyss in. och imorgon ska jag verkligen sova ut. skitskönt. funderar på att åka med till sala och kolla min match men har egentligen ingen lust med de. men vi får väl se hur morgondagens humör är.
nu är de sängen och oc som är efterlängtat.
tjuhej
gårdagens partay blev riktigt bra, sjukt kul.
min flickor är bäst bäst bäst

fredag 21 augusti 2009

jaha, då har man gjort sin första dag på carlforsska. va helt okej, man vet inte riktigt vad man ska tycker för de är lite blandat. men de ska nog bli bra! sen blev de stan, köpa present till johanna. sen nu är jag hemma och fixar mig till the party! riktigt taggad är man. kommer bli super kul med mina pinglor. de som är dåligt är bara att jag ska upp halv sju imorgon för jag ska vara domare på fotbollensdag. superkul! jippi. men nu siktar jag på den ropliga kvällen. morgondagen kommer imorgon. vi lever idag!
tack å hej, nu drar jag till gryta !

torsdag 20 augusti 2009

sista dagen innan skolan, känn åt helvete men ändå helt okej. är faktiskt nervös över de. men jag tror de kommer gå bra. pappa ringde och väckte mig 11. tänkte ba jag går upp och sen lägga mig igen och sova hela dagen. men då blir nog inte mina vänner så glada på mig. igår blev de stan och fixa lite "klirrklirr" till på fredag när johanna och katy fyller år. då blir röj. kul bara att man har fotbollensdag på lördag och jag ska vara domare mellan 07.30 - 10.15. grymt pigg jag kommer vara haha. matchen igår med div3 vann vi förresten med 8-0. bra spel. fick spela första halvlek och typ andra halva. surt att jag inte fick spela hela. va riktigt sugen. men men, sen får jag nog inte spela matchen på söndag för fotbollsförbundets cp regler så de är mest surt. men nu ska jag fixa mig för alla vill till stan.
seee youuuuuu

tisdag 18 augusti 2009

fyfan, klockan är halv tio och för en halvtimme sen ringde idiotjohanna och väckte mig. kul, är helt slut. idag blir de iaf ner till stan och köpa min jacka som jag checkade in igår. yes, sen fotbollslekis som börjar idag, usch . sen blir de dödarträning med alaget. superkul, men orkar inte. men imorgon är de match iaf. med ulaget och man kanske får hoppas på att starta för lina är utomlands och hon spelar min position. de vore kul. nu ska jag ut på ballen och sen kanske lägga mig i sängen igen, tills hon ringer igen. jag ska döda henne sen.
kyss från hanna

söndag 16 augusti 2009


sitter uppe mitt i natten, sugen på N och kan inte sova. kollar gamla bilder och ser massa kläder som jag nu saknar. så alla som har kläder som är mina kan gärna lämna tillbaka dom nu. för de är en hel del, puss på förhand :) saknar t ex både tröja&byxor från bilden.
en söndag som man trodde skulle bli seg blev bra. blev att man vaknade vid nio av att pappas mobil och hemtelefonen ringde stup i kvarten. de va såklart andreas som inte hade något annat för sig än att ringa och väcka oss, kul kille. men jag låg kvar i sängen till strax efter tolv och sen blev de en cykeltur till gryta och hem till johanna. lagade mat och kollade oc. motvinden va dödande och jag hade den både hem och dit. sen blev de ringvallen och döma bk mot orrsta, bk förlorade med 12-0, hah och de va ingen svår match. så de va chill och man käna ju lite pengar så de blev nice. johanna tittade på och sen kom max&ali och vi chillade ute. sen åkte ali hem och vi andra tre åkte till burgerking. burgerking i mitt hjärta, helt klart. efter de åkta maxen hem och jag och johanna träffade karim och sen johanna och jessica. de blev en tidig kväll men de är ju nice de också. imorgon ska jag städa, sen ska nog jag och pappa börja fixa rummet. de blir mycket bra. måste komma igång så de blir klart iår haha. men ni får ha de så bra!
puss på rumpan

lördag 15 augusti 2009


blev en mysig eva&adam kväll, med johanna johanna och nattis.

puss på bästa
I'm your biggest fan
I follow you untill you love me
sitter här i min ensamhe t och lyssnar på musik. gamla skitfina låtar som man nästan har glömt bort. min sångröst är ju så vacker så de är nog bra att de bara är jag som hör den haha. matchen idag, ah finns inget att säga. förlorade med 3-2. inte bra flickor. jag vet inte vad som är fel men vi lyckas inte. och domarna i div4 är så jävla dåliga. seriöst jag fattar inte. hade domarn imot oss men han avr dålig åt båda hållen så de är inget att skylla på. men jag bllir så irriterad, sån jävla skit. man kan ju reglerna bättre själv. fyfan, och som vanligt kan man ju inte hålla käften och allt blir ännu värre. men de är bara ta nya tag. sen ångrar jag mig grymt mycket för jag lovade sverker att va domare imorogn själv. och jag kan typ inte så jag fattar typ inte varför jag sa ja. men de blir lite cash då iaf. de blir nice. kvällen är inte planerad. dom flesta är ju i stockholm på the voice, så vi får väl se. och mamma och pappa har åkt på bröllop och lämnat kylskåpet halvtomt och mig pank så, får väl leva på nudlar och rostmackor haha. nu ska jag sjunga vidare i min alldeles egna allsång.
peace and love

fredag 14 augusti 2009

kom nyss hem från en dag på stan, med shagge och johanna. mysigt. har bara glidit runt och inte gjort så mycket. kocken har nyss tillagat nudlar så de blir äta dom sen ut och träffa dom igen och lite boys. kulit. blir nog en tidig kväll eftersom de är match imorgon klockan 11, samling 10 mot västanfors. krossa, nu gäller de tjejer! jag är mest taggad, men får se om ryggen håller. men de sviker nog inte. nu ska jag ut.
tjohej !

torsdag 13 augusti 2009

helt slut efter en träning i de skäna varma regnet. frös typ ihjäl. fyfan. och ryggen dog och jag vet inte vart jag ska ta vägen. känns ju som att jag inte vill vakna imorgon. kommer inte komma upp. alla va mest sega så de blev ingen utgång efter.eller johanna vet jag inte med, kanske blir ut men isf bara en snabbis. och min mamma är mest weard och jag förstår mig inte på henne. hon är knäpp haha. orkar inte skriva mer.
loveeee
vinst mot sura igår, med 5-0. fick ganska mycket speltid och de gick helt okej. efter blev de ut och träffa några och sen ta en långpromenix med johanna. idag, vet inte vad jag ska göra. känns som jag bara har lust med en sak men de verkar inte dom. vi får se. orkar inte skriva mer.
hejhå
om jag bara viste vad jag gör så jävla fel

onsdag 12 augusti 2009

en planerad dag idag, flickorna kommer över och vi ska göra en supergod pannkakstårta och ha mys. väldigt kul. sen blir de att åka med div3 och spela match mot sura. ryggen dödar mig fortfarande med ska nog gå. gårdagens träning blev ändå ganska lugn med tanke på att vi har match idag. efter de träffade jag shagge och vi vi väntade in johanna alexzandra max tim och andré. tim åkte hem och vi andra till stenby. en skön kväll. nu ska jag vänta in tjejerna.
peace

tisdag 11 augusti 2009

orkar inte med ont i ryggen, kommer seriöst hugga av den snart. fyfan, men ska nog ut och träffa johanna iaf. och livia.sen är de träning ikväll, mördarträning med damerna. åååh damp, har ingen lust. ochjag vet fan inte om ryggen håller. den är död. men nu måste jag fixa mig så johanna inte får damp för att jag är seg.

pussen&kramen

kul kille förresten som ringer mig med doltnummer om kvällarna. eller haha jag tror de är en kille för den säger ingenting sen låter de som att den drar en handtralla i typ några sekunder och sen blir helt anfådd haha. sexigt .....

måndag 10 augusti 2009

tjoho kom nyss hem från felicia och en mysig kväll med henne, bea&julia. innan de blev de en snabb träff med shagge johanna jessica josefine och frida. men nu blir de kolla på ph och min älskling nick, SNYGG!
och de är bra att du åker bort nu ett tag så jag slipper oroa mig för träffa på dig, för jag vet fortfarande inte hur jag skulle reagera efter allt, efter hur du egetligen va och hur du beter dig nu
pööösssss

slänger upp en bild från mysiga vasa i lördags.

fina bra bra bra tjejer !

hemma från träningen nu. är typ helt slut. men ska ut och träffa shagge johanna och några nu sen blir de "beck" kväll hos felicia med bea. mys mys mys. men men blir skönt med en lugn kväll.
see you.
man gör alltid folk arga eller besvikna.
men jag är nog proffs på de, utan att veta vad jag gör för fel.
känns som om jag inte har suttit vid datan på evigheter men de va fan mindre än två dagar sen.
aja, lördagen spenderades i vasa. jag och felicia köpte mc och gick dit och satte oss. efter en stund kom livia och sen bea och frida. vi spelade kort och då kom också sofia. lite mysigt faktiskt. och igår va de bara gå upp tidigt och åka till vad med tjejerna. en kanon dag blev de och jag är mest glad fört jag har fått färg. haha jag som alltid brukar vara brun om somrarna har inte kommit upp i den klassen iår. lite surt faktiskt. men men, igår när vi kom hem tärffade jag sofia och vi åkte och mötte felicia och sen bea. sen ramlade sofia utanför mitt hus hahaha, dog typ. sen blev de mc, och cornetto bar och massa annat mys. shagge kom också ner. vi träffade max och andré vid carlforska och snackade lite med som. sen bar de av hem ganska tidigt för mamma&pappa skulle jobba. och idag verkar inte bli någon höjdar dag. har ont i nacke och rygg och i mina lår. och vädret är typ sämst och de är träning med a&u-laget ikväll. orkar inte, men man måste. nu ska jag nog fixa mig och dra mig mot felicia. verkar vara den ända snabba just nu.
puss och hej, leverpastej

lördag 8 augusti 2009

jahapp, då är mer än halva dagen borta för man va tvungen att åka till sala på match. känns ju lite ovärt.fick in en 95målvakt i sista sekunden så de blev en seg början med 3-0 i baken men vi kämpade upp oss men kom inte ända fram. förlorade med 5-3. jag gjorde ett mål och shagge&karin gjorde dom andra. va väl punktad hela matchen av fulaste tjejen också. orkar inte. har en liten lårkaka på ena låret och kommer få ett rejält blåmärke på de andra. men men, är väl nöjd med matchen.nu ska jag fixa mig, åka till mormor och sen träffa felicia. kvällen, får vi se vad som händer med den.
men vi ses !

fredag 7 augusti 2009

åh hej vilken dag. vaknade vid halv elva och min söta pappa gjorde frukost till mig. sen ville folk träna eller åka till framnäs och jag tyckte båda sakerna va för ansträngande med tanke på att de är ledig tränings dag och att jag inte har någon cykel och pappa inte kunde skjutsa mig. så jag drog hit beck och vi stekte på ängen en stund sen blev de stan. hälsa på ville och mys i vasa. sen tog vi cykeln vidare mot löga och la oss där. när ville sluta kom han dit och lina. sen drog de söta paret och elin tog sig ner. mamma hämtade mig och vi gjorde lite ärenden sen blev de snabbt hem och sen karra. köpte massa candy,chirre med dipp, gurka och morötter och dricka. men på vägen hem blev felicia jagad av en slända och slänge cykeln på sig själv så hon ramlade och slog i huvet och spräckte upp ett jack brevid ögonbrynet. jahapp, då blev de upp till akuten och sitta där i 1-1 1/2 timme innan vi kom till felicia och kunde starta filmtittandet. de blev en tidig kväll med tanke på att de är match imorgon. lite segt eftersom de ska bli en sån fin dag men ändå taggad till tusen. fotboll är bäst! men nu blir de sängen, så jag är på topp imorgon. mina tjejer gör mina dagar, även om dom är lite skruvade så är dom bäst. ni är bäst. nu blir de hopp i säng.

GOD NATT
YOU ARE AMAZING MY LITTLE SUNSHINE

torsdag 6 augusti 2009

har mått mycket bättre idag, sovit något i natt och ätit ordentligt. väckte syster vid tolv och vid ett va vi på cykeln till mormor&morfar. fick mat och sen blev de vaccination mot TBE. efter de blev de till mm&mf igen och fika. sen kom johanna och plockade upp mig och vi åkte till felicia dit bea också kom. vi drog till stan och träffade lina och marina och satte oss i vasa. innan vi hann sätta os träffade vi på johanna och shagge. satt där och hade de skönt i solen. sen blev de till att cykla hem och åka på träning. en lugn träning idag iaf. mer spel och snack om de nya spelsystemet som jag tror kommer bli great. med de + mer fys och kondition så tror jag vi kommer lyckas väldigt bra i höst. de känns som på topp just nu. norrby ska få se på lördag. längtar verkligen efter match. jag blir väl kvar vid datan i typ en halvtimme för då börjar 2 1/2 män och sen blir de scrubs och paradise hotel. samma varje kväll haha, men då har man någonting att göra iaf.men nu ska jag sluta skriva.


hej & hejdå

största anledningen att kolla på paridese hotel. fem bokstäver,

S N Y G G

onsdag 5 augusti 2009

har typ aldrig varit såhär trött, fyfan. ingen sömn inatt och har typ ätit två mackor på hela dan och haft träning. men får väl hoppas man somnar tidigare idag. ska försöka iaf. jag har varit på stan idag också, med johanna, bea&felicia. satt i vasa lite mys. sen vare bara hem,bråk och träning. hade ingen lust med de alls men. de gick de också. nu orkar jag inte skriva mer. orkar inte någonting. orkar inte mig själv. orkar inte er.
vi ses när vi hörs
i miss you, v
gårdagskvällen kan ju gå och hänga sig, och mina nyköpta älsklingar. men jag vet iaf att jag har världens bästa pappa. nu blir de stan. snyft
pusshej

tisdag 4 augusti 2009

FUCK OFF AND DIE
ELIN NU FÅR DU SLUTA JOBBET FÖR DE ÄR MEST TRÅKIGT HÄR HEMMA. LOVE U !


STUPID & HAPPY
vilken morgon. vaknade runt halv tolv och ryggen typ dödar mig. mestmest ont! men jag gjorde iaf en jättegod frukost men sen skulle jag skölja av mina saker och då hade min jätteroliga syster och casey satt tejp under kranen så hela jag blev blöt. sen blev man med frågad till vad men kännde inte för de, eftersom man inte fick frågan igår när alla andra fick den. så de blir nog bara slappa hemme tills elin slutar jobbet. då blir de stan och troligtvis nya skor och lite gottigotti. skriver väl mer ikväll.
kysssen

måndag 3 augusti 2009

jag tror aldrig jag har sovit så skönt som jag gjorde inatt. nu känner man verkligen i ryggen att dom 5dagarna i en hård våningssäng och som 6dagarna på luftmadrass har satt sina spår. men i natt som man som en ängel. jag satt väl hemma till ett och då gick jag över till johanna. hon fixade sig och sen drog vi och träffa felicia och sen ner på stan där vi också träffade johanna och emelie och sen josefine,frida,frida och bea. sen vare bara hem och sen träning. 40 min styrke+löpning och sen 50 min fotboll. va ju rätt snällt om man jämför med damerna men de är bra för oss. vi tappar ofta matcher på att vi är trötta så nu får vi hoppas att hösten blir bättre än våren. sen drog jag hem, duscha, och sen kom livia. vi gick och träffa johanna johanna och emelie och sen kom en massa anat folk. jag som va mest taggad på fest fick nöja mig med någon öl ute bara. men men, de va väl okej. nu ska jag till sängen och kolla på paradise hotell. thihi, nick är så jävla snygg. måste bara titta!
tjolahopp, pussen

söndag 2 augusti 2009


match

tävlingar

tävlingar
syster + shopping i nordstan + sliten

minigolf + hanghai

kanonen + redo för höjd skräcken? + redo!


pandavision + balder

jag har haft 11 kanondagar, verkligen fast hemlängtan kom imot slutet. träningslägret va både tuft & roligt. ett härligt gäng är de och jörgen+bommen, helt grymma. sen i stugan hade vi mysigt och roligt även om zache kunde vara väldigt dryg ibland. blev sol&bad men mest dåligt väder så hann med och se den nya harrypotter filmen som jag tyckte va helt okej. liseberg va mest kul men för mycket folk. nästan alla köer va upp mot 1 timme. men de va värt allt köande. jag och shagge hann ju också med lite shopping i nordstan där man hitta ett par jeans, en jeanskjol, smink & en tröja.

kom iaf hem idag och de va riktigt skönt. jag gick nästan direkt över till johanna där lina också va. jag och johanna fick bråttom och drog ner till stan och träffa johanna,emelie,felicia,bea,josefine & beck. tog oss en middag på spicy, gick och träffa moa&frida en stund och sen blev de hem till johanna med film och candy. mycket nice. nu ska jag iaf lägga mig och sova. känns som jag har missat en himla massa när jag varit borta. dags att ta igen de nu. imorogn blir de bad om de är fint, ska iaf till felicia på morgonen. sen blir de nog party hoppas jag. är mest sugen. nej men nu blir de sängen.
kyssen